«Ο ΝΠΣ δεν φεύγει από τον Βόλο, αρρωστημένη η νοοτροπία στον Ηρακλή»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis 95,5, αναφέρθηκε στο επικείμενο ραντεβού με τον Τομ Παπαδόπουλο και απέκλεισε προς το παρόν ο Ηρακλής να αποκτήσει το ΑΦΜ του Βόλος ΝΠΣ, αν και όπως είπε «οι νόμοι στην Ελλάδα είναι για να αλλάζουν»…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το επικείμενο ραντεβού με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος, ένας οικογενειακός μου φίλος στην Αμερική και με παρακάλεσε να τον δω. Δεν έχει νόημα, όμως, τους τα είπα και από το τηλέφωνο αυτά. Ο ΝΠΣ Βόλος δεν μπορεί να φύγει από τον Βόλο. Από την άλλη, θα του το πω “που πας να μπλέξεις”. Η συμβουλή μου θα είναι “ου μπλέξεις”. Στον ιστορικό Ηρακλή, τον οποίο υπηρέτησα πριν μερικά χρόνια, υπάρχει μια αρρωστημένη νοοτροπία. Έφυγαν οι αγνοί φίλαθλοι και έμεινε μια μερίδα οπαδών που με το νταηλίκι θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για την αδυναμία μετακίνησης του ΝΠΣ Βόλου: «Απαγορεύεται από τον νόμο, δεν επιτρέπεται σε μια ΠΑΕ να φύγει π.χ. από τον Βόλο και να πάει στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, στην Ελλάδα οι νόμοι είναι για να αλλάζουν. Είναι θέμα που λύνεται. Εδώ άνοιξαν τη Βουλή για να διορίσουν τις γκόμενές τους και τα παιδιά τους την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινάει».

Για το αντικείμενο του ραντεβού: «Θα τον δω, θα μιλήσουμε, θα πιούμε καφέ, μέχρι εκεί. Μπορεί ο άνθρωπος να θέλει να με ρωτήσει πράγματα για το ποδόσφαιρο. Έδωσα τον λόγο μου ότι θα τον δω και θα τον δω. Ξέρω ότι έρχεται αύριο (σ.σ. Σάββατο 8/6). Αύριο ή την Κυριακή (σ.σ. 9/6) θα γίνει το ραντεβού».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο: «Πώς θα διοικεί από την Αμερική; Δεν διοικείται μια ομάδα από την Αμερική, με το να έρχεσαι 3-4 φορές τον χρόνο. Αν αφήνεις άλλους να έχουν δίπλα τους το κουτάλι με το μέλι, θα είναι δύσκολο να μην το γλείψουν. Αν δεν είσαι από πάνω να ελέγχεις, οι τρίτοι όλο και θα κοιτάξουν άλλα θέματα. Και στον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια πολλοί ασέλγησαν πάνω του».

Για το επόμενο Πρωτάθλημα: «Θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό. Ο ΠΑΟΚ έχει μια ομάδα χτισμένη σε στέρεες βάσεις, με εμπειρία και έναν παράγοντα που δεν διστάζει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Όμως τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός, κρίνοντας από τις κινήσεις που βλέπω, θα είναι πιο δυνατοί. Στην υπόθεση τίτλου, δηλαδή, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα. Με τα πλέι οφ και πλέι άουτ θα γίνει μάχη, καμία ομάδα δεν θα είναι αδιάφορη. Το μόνο που απομένει για τη διοίκηση του ποδοσφαίρου θα είναι να βρει λύσεις για τη βία. Να απομακρυνθεί αυτό το χάλι από τα γήπεδα. Να έρθουν παιδάκια, σχολεία στα γήπεδα. Το είπα και στον κ. Γραμμένο. Πρέπει να υπάρχει χρόνος και διάθεση, ώρες ατελείωτες για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο. Γιατί να μη γίνεται ο τελικός Κυπέλλου σε μια διαφορετική επαρχιακή πόλη κάθε χρόνο; Η επαρχία διψά για το ποδόσφαιρο».

Για τις σχέσεις του με τους Σαββίδη-Μελισσανίδη: «Αν είναι οι δύο τους τσακωμένοι, γιατί θα πρέπει να είμαι κι εγώ τσακωμένος; Είναι κακό να πω ένα “γεια” στον Σαββίδη ή να πιω έναν καφέ με τον Μελισσανίδη; Το κακό θα ήταν να έκανα πισώπλατες κινήσεις στον ένα ή τον άλλο. Εγώ, όμως, δεν κάνω τέτοια πράγματα. Έχω καλές σχέσεις με τον Σαββίδη και λέω “γεια” και με τον Μελισσανίδη. Ποιος θα μου πει σταμάτα το ένα ή το άλλο; Δεν είμαι υπάλληλος κανενός».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή