Ο ΟΣΦΠ αρνήθηκε ότι έβαλλε κατά πάντων μετά το Πανιώνιος-ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε την Πέμπτη (28/2) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τη διαρροή που βγήκε με αφορμή το γκολ της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η διαρροή ήταν οργίλη και έβαλε κατά πάντων από τους ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μέχρι την ΕΠΟ.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννης Χατζησαββάογλου και ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων Δημήτρης Αγραφιώτης κατά την απολογία τους υποστήριξαν πως η συγκεκριμένη διαρροή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πρωταθλητή» χωρίς υπογραφή και ισχυρίστηκαν πως ο Ολυμπιακός δεν συνδέεται σε κανένα επίπεδο με το εν λόγω έντυπο.

Η διαρροή βέβαια εκτός από τον «Πρωταθλητή» δημοσιεύτηκε και σε αθλητικές ιστοσελίδες αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

«Κανένας από κανένα τμήμα δεν διοχέτευσε κάτι. Δεν είχαμε καμία υποχρέωση νομικά να το διαψεύσουμε» σημείωσε ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αγραφιώτης, πρόσθεσε: «Πάγια θέση της ΠΑΕ είναι οποιαδήποτε επίσημη θέση να δημοσιεύεται στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή