«Ο ΟΣΦΠ μας έκοψε από τις διαφημιστικές πινακίδες λόγω Πλατανιά»

Print Friendly, PDF & Email

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Αθλητρικού Μετρόπολις, Γιώργος Μπούζος, κατήγγειλε πως με εντολή του Ολυμπιακού κόπηκε από τις διαφημιστικές πινακίδες στο κλειστό του Ρέντη η παρουσία του Μετρόπολις, στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Μπούζος μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» συνέδεσε το συγκεκριμένο περιστατικό με τη μηνυτήρια αναφορά που έγινε εις βάρος του Ολυμπιακού για τα όσα διαδραματίστηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Πλατανιά.

«Το Αθλητικό Μετρόπολις τιμωρήθηκε σήμερα, μάλλον, από τον Ολυμπιακό. Στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με εντολή του Ολυμπιακού κόπηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες του Μετρόπολις από το γήπεδο του Ρέντη. Προφανώς πληρώνουμε την θαρραλέα στάση μας να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στον κ. Σημιτζόγλου (σ.σ ποδοσφαιρικός εισαγγελέας) με όλα όσα συνέβησαν στο ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς. Παράλληλα, καταθέσαμε και μία δήλωση-καταγγελία του Χρήστου Καρυπίδη, ο οποίος είχε μιλήσει στο Μετρόπολις και είχε πει πως όσα έζησε στο Γ. Καραϊσκάκης ήταν πραγματικά πρωτοφανή», δήλωσε ο Γιώργος Μπούζος

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή