Ο Ουάρντα αρνείται ότι φλέρταρε συντρόφους των συμπαικτών του

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αμρ Ουάρντα βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών δημοσιευμάτων, τα οποία υποστήριξαν ότι φλέρταρε με συντρόφους συμπαικτών του στη Φεϊρένσε και παρενόχλησε σεξουαλικά γαλλίδα τουρίστρια όσο βρισκόταν με την εθνική της Αιγύπτου!

Ο διεθνής Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, με δήλωσή του υπογράμμισε πως τα όσα γράφονται για εκείνον είναι ψευδή και γνωστοποίησε μάλιστα ότι θα έχει ήδη διορίσει δικηγορική εταιρία που θα αναλάβει την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουάρντα παραχωρήθηκε δανεικός στη Φεϊρένσε, όμως η παρουσία του στον πορτογαλικό σύλλογο δεν στέριωσε μετά τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι την… έπεσε σε γυναίκες των συμπαικτών του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

“Τις προηγούμενες μέρες, έπρεπε να μάθω το πόσο κακοί μπορούν να γίνουν μερικοί άνθρωποι. Έπρεπε να μάθω ότι μερικοί άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα να βλάψουν τους άλλους με ψευδείς δηλώσεις και ισχυρισμούς, αρκεί να βοηθούν τα συμφέροντά τους. Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που σέβεται και απορρίπτω οποιαδήποτε απαράδεκτη συμπεριφορά. Ως τέτοιος άνθρωπος, δεν δέχομαι ανθρώπους που μεταχειρίζονται με ασέβεια ανθρώπους με διαφορετική εθνικότητα.

Ως εκ τούτου, εγώ έχω διορίσει τη δικηγορική εταιρία που εδρεύει στην Ζυρίχη της Ελβετίας, MulIer – Paparis να φροντίσουν για τα δικαιώματα μου και να μηνύσουν τους υπεύθυνους για τα δημοσιεύματα εναντίον μου.

Εν τω μεταξύ, θα επικεντρωθώ στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου κάθε μέρα για να βελτιώσω τις δεξιότητές μου και να βοηθήσω την ομάδα μου και την εθνική της Αιγύπτου. Τέλος, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους, τους οπαδούς και την οικογένειά μου για το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να ακούσουν τέτοιους άσχημους και ψευδείς ισχυρισμούς. Γνωρίζω ότι δυσκολεύονται αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς για την υποστήριξή τους και την βεβαιότητά τους και για το ότι πάντα με σέβονται”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή