Ο Παλάσκας και πέντε… εναπομείναντες προσέφυγαν στο Διαιτητικό κατά των εκλογών

Print Friendly, PDF & Email

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος Μ. Παλάσκας και άλλα πέντε μέλη από τα συνολικά 11 της προηγούμενης εκτελεστικής Επιτροπής.

Ζητούν να κηρυχθεί άκυρη η Γενική Συνέλευση της 2ης Φεβρουαρίου 2019 στο πλαίσιο της οποίας έγιναν οι αρχαιρεσίες που εξέλεξαν τη νέα εκτελεστική επιτροπή με την παρουσία σε αυτήν άνω του 50% των σωματείων.

Στην προσφυγή, η οποία δεν στηρίζεται από κανένα σωματείο της Καρδίτσας και έχει κατατεθεί μόνο από έξι φυσικά πρόσωπα, οι αιτούντες, οι οποίοι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (1/2) προς Σάββατο (2/2), δηλαδή λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ανακοίνωσαν ότι αποκλείουν 32 από τα 78 σωματεία της Ενωσης από την παρουσία τους στη Γενική Συνέλευση, χωρίς να τους δώσουν δικαίωμα να προσφύγουν κατά της απόφασης, υποστηρίζουν ότι οι εκλογές δεν έπρεπε να γίνουν και ότι η Γενική Συνέλευση έπρεπε να ακυρωθεί βάσει της απόφασης του Διαιτητικού της ΕΠΟ, που έκρινε παράνομη την απόφαση της προηγούμενης διοίκησης να αποκλείσει υποψηφίους από τις εκλογές.

Και ενώ οι ίδιοι είχαν ανακοινώσει ότι μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου οι εκλογές θα γίνουν κανονικά!

Επίσης στην προσφυγή, βάζουν θέματα εγκυρότητας που αφορούν τη μη παρουσία μελών της προηγούμενης διοίκησης επειδή συνελήφθησαν σε εκτέλεση αυτόφωρης διαδικασίας και ζητούν να επιστρέψουν στα γραφεία της Ενωσης και να συνεχίσουν το έργο τους!

Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι ο Παλάσκας και οι εναπομείναντες, στην προσφυγή τους αναφέρουν ότι εκπροσωπούν την ΕΠΣ Καρδίτσας!

Η υπόθεση ορίστηκε να συζητηθεί την Τρίτη στις 19/2.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή