Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. “Ο Παλάσκας “να πέσει στα γόνατα” και να ζητήσει συγνώμη και συγχώρεση”

“Ο Παλάσκας “να πέσει στα γόνατα” και να ζητήσει συγνώμη και συγχώρεση”

Με μακροσκελή ανακοίνωση – καταπέλτη η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ της Καρδίτσας, απάντησε στους ισχυρισμούς “επιπέδου νηπιαγωγείου” της ΕΠΣ Καρδίτσας σχετικά με την καταγγελία που έκαναν προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τρία σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της εν λόγω Ένωσης για τα χρήματα που δαπανήθηκαν στο σεμινάριο διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ το 2013 το οποίο διεξήχθη στην Καρδίτσα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Προς την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας, στα Σωματεία της Δύναμής της και προς όλο το Φίλαθλο κοινό του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Καρδίτσας.

Ι. ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

Στις 23-11-2017 απεστάλη από τρία αθλητικά σωματεία (Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας και Α.Σ. Κρόνος) αναφορά-καταγγελία προς την Αθλητική Δικαιοσύνη, για να γίνει επισταμένη έρευνα, αναφορικά με τις δαπάνες της διοργάνωσης του έκτακτου σεμιναρίου της Super League του 2013 και στην άνω αναφορά ζητήθηκε, επί λέξει από τα εν λόγω αθλητικά σωματεία “η κατεπείγουσα διερεύνηση του μείζονος αυτού ζητήματος και την σχετική απόδοση ευθυνών, εάν και εφ’ όσον Υμείς κρίνετε ότι υφίστανται τοιαύτες ευθύνες κατά παντός υπευθύνου εμπλεκομένου προσώπου”, η οποία πήρε τον δρόμο της στα αρμόδια όργανα της Αθλητικής Δικαιοσύνης.

Στις 02-12-2017 η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας με κείμενό της, που έχει ως υπέρτιτλο “ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ. Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ”, που δημοσιεύτηκε στο τοπικό τύπο και φέρει τις υπογραφές του Προέδρου κ. Μανώλη Παλάσκα και του Γενικού Γραμματέα κ. Άρη Τσίρα, απαντά στην από 23-11-2017 αναφορά-καταγγελία των τριών αθλητικών σωματείων, το οποίο περιήλθε εις γνώση απροσδιόριστου αριθμού ανθρώπων στο Νομό Καρδίτσας και όχι μόνο.

ΙΙ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ “ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”.

Διαβάζοντας το δημοσιευθέν κείμενο της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας, κρίνουμε απαραίτητο να παρέμβουμε δημόσια και να αναδείξουμε συγκεκριμένα γεγονότα προς άπαν το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας, για να βάλουμε τα πράγματα στην ορθή τους βάση, έτσι ώστε εύκολα λόγια, φθηνές επιχειρηματολογίες, αλλά και βαριές ομολογίες (γκάφες), να αναδειχθούν κατά τρόπο εμφατικό σε όλο τον ενδιαφερόμενο κόσμο και όλα αυτά, κατά λογική αλληλουχία, να καταλήξουν στα χέρια της αρμόδιας να κρίνει Αθλητικής Δικαιοσύνης.

Επί της Ουσίας του Δημοσιεύματος:

1) Για τα τιμολόγια 546/31-07-2013 ποσού 4.252,00€ και 620/23-08-2013, ποσού 6.144,10€, ομολογεί η ΕΕ της ΕΠΣΚ ότι υπάρχουν και ότι έχουν εκδοθεί επ’ ονόματι της ΕΠΟ και η αντίδρασή της είναι για το πως περιήλθαν εις χείρας των τριών αθλητικών σωματείων, διαμαρτυρόμενη και επικαλούμενη νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και νόμους περί προστασίας απορρήτων. Προκαλεί, ωστόσο, θυμηδία το γεγονός από πότε ένα τιμολόγιο, με το οποίο δαπανώνται χρήματα των μελών αθλητικών σωματείων της Ε.Π.Σ.Κ. και κατ’ επέκταση χρήματα του Ελληνικού Λαού, αποτελεί προσωπικό δεδομένο και απόρρητο, την στιγμή που η οικονομική διαχείριση της ΕΠΣΚ δεν αφορά μόνο αυτή αλλά και όλα τα μέλη-σωματεία της, άλλωστε “ουδέν κρυπτόν από τον Ήλιο”. Να σημειωθεί, εδώ όμως, ότι η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ. δίνει άσχημα δημόσια παραδείγματα ήθους και συμπεριφοράς, όταν θεωρεί τον εαυτό της ως την μόνη αρμόδια να ασχολείται με το “καλό” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καρδίτσας και παραλλήλως το μόνο το οποίο πράττει είναι να βάζει δημοσιογράφους “τζουκ-μποξ” να απαντάνε για την ίδια ως εκπρόσωπο τύπου και να παρενοχλεί με συνεχή τηλεφωνήματα μέλη των τριών αθλητικών σωματείων με σκοπό να τους “συστήσει” να παύσουν να ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις αποφάσεις της ΕΕ της ΕΠΣΚ.

Αυτά είναι, δυστυχώς, τα ήθη και έθιμα που εγκαινιάζει και εισάγει η ΕΠΣ Καρδίτσας. Οι ύβρεις, δε, περί “πολιτικών και δημοσιογραφικών ινστρουχτόρων” είναι ανέξοδες επιχειρηματολογίες και καλούμε την ΕΕ της ΕΠΣΚ αν τολμά να δώσει διευθύνσεις και ονόματα, έτσι ώστε να επιληφθεί του ζητήματος το Μέγαρο της Πλατείας Δικαστηρίων.

2) Σχετικά με την ένσταση της Ε.Ε. Ε.Π.Σ.Κ. ότι δεν μπορούν τα τρία αθλητικά σωματεία να επιλαμβάνονται διαχειριστικών/οικονομικών ζητημάτων, διότι τάχατες στη Γ.Σ. της 05/03/2014 τα οικονομικά θέματα του 2013 “έκλεισαν” και ψηφίστηκαν από τους τότε εκπροσώπους των άνω αθλητικών σωματείων και μέμφεται τις τωρινές διοικήσεις γιατί δεν ζήτησαν πρότερον σχετική ενημέρωση και ότι έτσι τους εξέθεσαν, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο από το ότι αυτό το επιχείρημα είναι επιπέδου νηπιαγωγείου, καθ’ όσον κορωνίδα της Δημοκρατίας και θεμέλιος λίθος του Κράτους Δικαίου είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ και σε καμία περίπτωση ένας διοικητικός παράγοντας δεν δικαιούται εκ του νόμου να “κάνει γαργάρα”‘ για οικονομικά θέματα που τίθενται ενώπιόν του και να αρκεστεί σε τυπικά κλεισίματα παρελθόντων ετών. Και για να μην ξεχνιόμαστε, τα περισσότερα μέλη των προηγουμένων διοικήσεων της Ε.Π.Ο. ήδη κάθονται στο “σκαμνί”, ήτοι είναι υπόδικοι στη Ποινική Δικαιοσύνη, για αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την δική τους διαχειριστική περίοδο, “μόλις” τέσσερα χρόνια μετά, όπως και εδώ άλλωστε.

Και να θυμηθείτε, κ. Μανώλη Παλάσκα, εάν το έχετε λησμονήσει, στις θητείες των προηγουμένων διοικήσεων της Ε.Π.Ο., οι απολογισμοί και οι ισολογισμοί ήταν με πλήρη έγκριση από τα Διοικητικά τους Συμβούλια και τις Γ.Σ, ωστόσο όμως, η Ποινική Δικαιοσύνη άλλα είδε. Δυστυχώς, κ. Μανώλη Παλάσκα “η Αλήθεια είναι η κόρη του Χρόνου” και αν δεν το αντιλαμβάνεστε τούτο, σας έχουμε και άλλη θυμοσοφία “Το ψέμα έχει κοντά ποδαράκια”, μιας και αρέσκεστε σε ρητά και θυμοσοφίες και επικαλεσθήκατε το ρητό του Γάλλου ζωγράφου Ζωρζ Μπρακ “η αλήθεια υπάρχει, ενώ το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί”.

3) Και πάμε τώρα “στην ισιάδα” του θέματος, για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΕ της ΕΠΣΚ στο δημοσίευματης 02-12-2017, υπάρχει σχετικό έγγραφο της ΕΠΟ προς την ΕΠΣΚ της 30-05-2013, αναφέροντας επί λέξει πως “η ΕΠΣΚ θα καταβάλει το ποσόν της διοργάνωσης του σεμιναρίου (…) ενώ εκ των υστέρων το σύνολο των εξόδων και αμοιβών του σεμιναρίου θα καταβληθούν στην ΕΠΣΚ από την ΕΠΟ”. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι όλα έγιναν κατόπιν εντολών και προγραμματισμού της ΕΠΟ και ότι τα τρία αθλητικά σωματεία αν έμπαιναν στον κόπο να επικοινωνήσουν με την ΕΠΟ…τότε θα απέφευγαν την ανεπανόρθωτη έκθεσή τους.

Δυστυχώς, όμως, κ. Μανώλη Παλάσκα, τα αθλητικά σωματεία μπήκαν στον κόπο να ενημερωθούν από την ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ και από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για το έγγραφο που απεστάλη στις 30-05-2013 από την ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ προς την ΕΠΣΚ και το οποίο αποτελεί ένα αλύπητο κόλαφο για εσάς και την ΕΕ της ΕΠΣΚ και επί λέξει παραθέτουμε το τι αναφέρει :

“Αριθμός Πρωτοκόλλου 17860/30-05-2013, Η ΕΠΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣΚ, ΘΕΜΑ : Σεμινάριο προεπιλογής Διαιτητών, βοηθών διαιτητών, Παρατηρητών Super League/05-07-2013 έως 07/07/2013.

κ. ΠΡΟΕΔΡΕ. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27-05-2013 (Δ.Σ. Νο10) ΕΚΑΝΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ THESSALIKON GRAND) ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ SuperLeague ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 05/07/2013 ΩΣ 07/07/2013 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΠΟ”.

Πουθενά, λοιπόν, δεν λέει στο έγγραφο της 30-05-2013 της ΕΠΟ αυτά τα οποία ισχυρίζεστε στο δημοσίευμα της 02-12-2017 και έχετε εσείς πλέον εκτεθεί ανεπανόρθωτα σ’ όλη τη φίλαθλη Καρδίτσα και όχι μόνο και πλέον “γελά και το παρδαλό κατσίκι”. Δυστυχώς για την ΕΕ της ΕΠΣΚ, τα στοιχεία και οι αποδείξεις του άνω εγγράφου της ΕΠΟ είναι για εσάς αμείλικτα, αδυσώπητα και καταιγιστικά, εκτός εάν αντιλαμβάνεστε ότι η διαχείριση της ΕΠΣΚ είναι για να εξυπηρετούμε μόνο τους οικείους σας στην εκάστοτε διοίκηση της ΕΠΟ, κάνοντας “ταμειακές διευκολύνσεις”, όπως εσείς αναφέρετε και να αποστερείτε από τα μέλη-αθλητικά σωματεία ένα σημαντικό ποσόν για την επιβίωσή τους. Αντιπαρερχόμαστε τα δικά σας επιχειρήματα περί ταμειακών διευκολύνσεων, που εσείς τα λέτε και κανένας δεν σας το εζήτησε, διότι με την “γκάφα” σας αυτή, ομολογείτε δημόσια φορολογικά ποινικά αδικήματα, τα οποία θέτουμε τώρα δημοσίως στη διάθεση της Φορολογικής Δικαιοσύνης και του αρμοδίου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Και μια “φιλική” συμβουλή, στη παρούσα φάση, όταν συντάσσετε δημόσια κείμενα για να μην κάνετε γκάφες, να απευθύνεστε σε κάποιον νομικό και όχι σε έτερους επαγγελματικούς κλάδους και ιδία να απευθύνεστε σε εκείνους τους νομικούς σας, που στη περίοδο 2011-2016 σας χρέωσαν και τους καταβάλετε 33.301,00 ευρώ !!!.

4) Όσον αφορά τα περί της από 13-11-2013 μήνυσης των τότε μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.κ.κ. Κρανή, Πάπαρη και Γιαννακόπουλου, στην Αθλητική Δικαιοσύνη και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα Καρδίτσας, τον Οικονομικό Εισαγγελέα και το Σ.Δ.Ο.Ε., έχουμε να σημειώσουμε τα εξής για την αποκατάσταση της αλήθειας και το ξεσκέπασμα των θρασύτατων ψεμάτων, στα οποία, κατ’ εξακολούθηση,επιδίδεστε.

Η ανωτέρω μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε από τους ανωτέρω και αφορούσε τον απολογισμό του έτους 2012 και ουδεμία σχέση είχε με το σεμινάριο διαιτητών της Super League του μηνός Ιουλίου 2013. Τώρα πως τα έμπλεξε αυτά η ΕΕ της ΕΠΣΚ και το παρουσίασε ως δημόσιο επιχείρημα είναι εύκολα απαντήσιμο και η απάντηση είναι ότι ο κ. Μανώλης Παλάσκας φρονεί ότι μονίμως απαντά σε ημιμαθείς και αγράμματους. Αμ δε όμως!!!.

Και για να αποκαταστήσουμε πλήρως την απόλυτη αλήθεια, σημειώνομε, προς μεγάλη θλίψη του κ.Μανώλη Παλάσκα, και εξ επισήμων δικαστικών εγγράφων και όχι “λόγια του αέρα” τα εξής : α) στις 08-12-2017 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας και δυνάμει του από 14-12-2015 κατηγορητηρίου του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας έχουν ήδη παραπεμφθεί για να δικαστούν οι αξιότιμοι κ.κ. Μανώλης Παλάσκας, Αλέξανδρος Λέκκας και Κων/νος Λαμπρόπουλος, που τυγχάνουν σημερινά μέλη της ΕΕ της ΕΠΣΚ και τα οποία καθύβρισαν, λοιδόρησαν και απαξίωσαν με την από 02-12-2017 δημόσια επιστολή τους τα τρία αθλητικά σωματεία και οι εν λόγω αξιότιμοι κύριοι δικάζονται για το έγκλημα της πλαστογραφίας από κοινού μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση, β) Η εν λόγω δίκη είναι απόρροια της μηνυτήριας αναφοράς των τότε μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. κ.κ. Κρανή, Πάπαρη και Γιαννακόπουλου και αυτό που τέθηκε στο δικαστικό αρχείο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ύστερα από την σύμφωνη γνώμη/έγκριση του Εισαγγελέως Εφετών Λαρίσης, δεν αφορά το σεμινάριο διαιτητών της Super League του μηνός Ιουλίου 2013, αλλά άλλο συγκεκριμένο ζήτημα, που δεν προχώρησε η ποινική δίωξη, η οποία όμως προχώρησε για τους κ.κ. Μανώλη Παλάσκα, Αλέξανδρο Λέκκα και Κων/νο Λαμπρόπουλο, για το έγκλημα της πλαστογραφίας από κοινού μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση και γ) όσον αφορά το σημείωμα με αριθμό 292/23-02-2016 της Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας που η ΕΕ της ΕΠΣΚ το παρουσιάζει επί λέξει “ότι το σεμινάριο που πληρώθηκε από την ΕΠΣΚ αλλά διοργανώθηκε από την ΕΠΟ δεν αφορά δαπάνη διοργάνωσης σεμιναρίου της ΕΠΣ αλλά ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ προς την διοργανώτρια ΕΠΟ για τούτο οι φωτοτυπίες των παραστατικών είναι προς την ΕΠΟ”, δεν γνωρίζουμε πόσον τούτο όπως παρουσιάζεται είναι “τόσο αυθεντικό” όσο το παραπάνω έγγραφο της ΕΠΟ που τάχα παρουσίασε ο κ. Μανώλης Παλάσκας, αλλά θα ήταν ΕΞΟΧΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (υπάρχει άραγε Έλλην Εφοριακός υπάλληλος, που υπέγραψε τέτοιο έγγραφο και με τοιαύτη φρασεολογία;) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΙ ΑΦΟΡΑ Η ΔΟΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΠΟ 477,00€, ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΕΠΣΚ. ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΘΕΙΣΑΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΚ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΟ.

5) Αναφορικά με την οικονομική συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, ως συνδιοργανώτριας, ποσού 2.940,00 ευρώ, που βάρυνε σχετικές πιστώσεις του προϋπολογισμού του έτους 2013 της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τονίζουμε τα εξής: Ουδέποτε αναφέρθηκε στην καταγγελία των τριών αθλητικών σωματείων προς την Αθλητική Δικαιοσύνη ότι το ποσόν των 2.940 ευρώ περιήλθε στην ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά ότι χρησιμοποιήθηκε για την έκδοση φυλλαδίων, έντυπου υλικού και για μικροφωνική εγκατάσταση, που πληρώθηκε απευθείας από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας στους προμηθευτές. Συνεπώς, το ερώτημα προς την ΕΕ της ΕΠΣΚ και τον κ. Μανώλη Παλάσκα είναι, αφού 10.396,10 ευρώ κόστισε το επίμαχο σεμινάριο, που πληρώθηκε από την ΕΠΟ, όπως ο ίδιος επιβεβαιώνει με την από 02-12-2017 απάντησή του και το ποσόν 2.940 πληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, γιατί η ΕΠΣΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ τροποποίησε τον προϋπολογισμό της έτους 2013 από 5.000,00 ευρώ σε 16.727,38 ευρώ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ;

Παρακαλούμε, την ΕΕ της ΕΠΣΚ και τον κ. Μανώλη Παλάσκα, να δώσουν στην πλήρη δημοσιότητα και σε καθεστώς απόλυτης διαφάνειας και να ενημερώσουν τον φίλαθλο αθλητικό κόσμο, όπως οι ίδιοι κόπτονται στο δημοσίευμά τους, καθώς και τα μέλη-αθλητικά σωματεία τους, τα παραστατικά και τα τιμολόγια των τριών επιπλέον σεμιναρίων διαιτησίας έτους 2013, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

ΙΙΙ. ΕΠΙΛΟΓΟΣ.

Μετά από όλα όσα ανωτέρω εκθέσαμε με πλήρη στοιχεία και αποστομωτικές απαντήσεις και όχι λόγια του αέρα και “φθηνά κουτσομπολιά”, ενημερώνουμε όλους τους πολίτες, φιλάθλους, δημοσιογράφους και νομικούς, πως όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τα ψέματα της ΕΕ της ΕΠΣΚ και του Μανώλη Παλάσκα είναι στη διάθεση οποιαδήποτε στιγμή και είναι προσβάσιμα σε κάθε έναν που έχει όχι απλά έννομο συμφέρον, αλλά θέλει να μάθει την αλήθεια. Εξάλλου, τα ως άνω έγγραφα, απεστάλησαν ήδη στην Αθλητική Δικαιοσύνη, για να αποφανθεί αρμοδίως και αμετακλήτως. Αντί, λοιπόν, η ΕΕ της ΕΠΣΚ και ο κ. Μανώλης Παλάσκας να γράφουν δημόσια κείμενα με τα οποία να απαιτούν συγνώμες από τους καταγγέλλοντες προς την μεγάλη οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καρδίτσας και απόλυτη ησυχία για να …ολοκληρώσουν το “θεάρεστο έργο τους”, καλούμε τον κ. Μανώλη Παλάσκα “να πέσει στα γόνατα” και να ζητήσει αυτός συγνώμη και συγχώρεση. Συγχώρεση γιατί με το κείμενο της 02-12-2017 κατασυκοφάντησε τα μέλη των διοικήσεων των τριών αθλητικών σωματείων, συγχώρεση γιατί η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια πήγε πίσω τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού, συγχώρεση γιατί έχει μεγάλη απόσταση να το παίζει κάποιος τιμητής και εξυγιαντής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα να απολαμβάνει την χαρά ενός ανθρώπου που στενό συγγενικό πρόσωπο έχει διοριστεί στην ΕΠΟ από το έτος 2014, συγχώρεση για την μη ολοκλήρωση του ενωσιακού γηπέδου όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του, συγχώρεση, τέλος, γιατί με την υποψηφιότητά του στις τελευταίες εκλογές της ΕΠΟ έφερε την πλήρη απομόνωση της ΕΠΣΚ από την παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

κ. Μανώλη Παλάσκα, αφού αναφέρατε στην από 02-12-2017 δημόσια απάντησή σας το ρητό του Γάλλου ζωγράφου Ζωρζ Μπρακ “η αλήθεια υπάρχει, ενώ το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί”, που προφανώς το ανασύρατε από το google, υπάρχει και ένα ακόμη ρητό του ιδίου γάλλου ζωγράφου, το οποίο εμείς θα παραφράσουμε για την περίπτωση “οι αποδείξεις δεν κουράζουν την αλήθεια”. Ταύτα και μένομε.-

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Exit mobile version