Αρχική Super League 1 “Ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από τα διαιτητικά σφάλματα και γνώρισε μία ήττα που...

“Ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από τα διαιτητικά σφάλματα και γνώρισε μία ήττα που δεν άξιζε”

Πολλή κουβέντα έγινε από ΜΜΕ και δημοσιογράφους ότι ο Παναθηναϊκός δεν διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του Γκεστράνιους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Αν και άργησε μία μέρα, το ματς ριπόρτ των “πράσινων” στην επίσημη ιστοσελίδα τους αποδεικνύει ότι το “τριφύλλι” έχει σοβαρά παράπονα από τον Φινλανδό ρέφερι.

Μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός αναφέρει στο κείμενο με τίτλο “Κρίμα και άδικο” αναφέρει τα εξής:

“Ο Παναθηναϊκός πέταξε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις και ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ της νίκης.

Αδίκησε τον εαυτό του και αδικήθηκε από τα διαιτητικά σφάλματα ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι «αιωνίων», γνωρίζοντας μια ήττα που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε.

Οι Πράσινοι ήταν κυρίαρχοι στο «Καραϊσκάκης» για περίπου 60 λεπτά όμως σε αυτό το διάστημα σπατάλησαν τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Δώνη στο 26′ και τον Γιόχανσον στο 43′, πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ στο 28′ με τον Γιόχανσον ο οποίος όμως ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος, και βέβαια δύο διαιτητικές αποφάσεις σε περιπτώσεις παράβασης πέναλτι υπέρ του Τριφυλλιού στις οποίες ο Φινλανδός διαιτητής αποφάνθηκε μέσω VAR ότι δεν υπήρχε κάτι μεμπτό, παρότι η υπόδειξη από τον διαιτητή VAR ήταν και στις δύο περιπτώσεις ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο.

Όμως ούτε στη σκαριά του Καμαρά στην κνήμη του Μπουζούκη στο 9ο λεπτό ούτε στο πάτημα του Μπα στον Μακέντα στο 50ό, καταλογίστηκε το πέναλτι που θα έδινε μεγάλη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να προηγηθεί”.

Exit mobile version