«Ο ΠAO στέκεται απέναντι σε όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει χαλιφάτο»

Print Friendly, PDF & Email

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής κατηγορεί τον ΠΑΟΚ ότι «αντιγράφει όλες τις πρακτικές του κατεστημένου που υποτίθεται ότι κυνήγησε» και ξεκαθαρίσει πως οι «πράσινοι» στέκονται «απέναντι σε όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει χαλιφάτο».

Αναλυτικά το σχόλιο του Σταμάτη Γαρρή στο facebook

Κατά τον ΠΑΟΚ, την επικοινωνιακή πολιτική του Σαββίδη και τα αυθόρμητα άρθρα οργής του τελευταίου μήνα, ο Παναθηναϊκός γίνεται γελοίος και νάνος.

Προφανώς γι’ αυτούς σοβαρός και γίγαντας είναι αυτός που πετάει κροτίδα δίπλα σε ποδοσφαιριστή και κάνει ότι δεν θυμάται πότε συνέβη, ενώ είναι γελοίος και νάνος αυτός που δέχθηκε την κροτίδα και δεν έπαιξε για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για να επικαλείται κώφωση και ζαλάδες ώστε να πάει στο νοσοκομείο και να πάρει η ομάδα του τη νίκη στα χαρτιά.

Προφανώς γι’ αυτούς σοβαρός και γίγαντας είναι αυτός που δίνει συγχαρητήρια σε όλους -και πάνω απ’ όλα στον περήφανο λαό της ομάδας του- γιατί μαχαιρώθηκαν λίγοι και έστειλαν στο νοσοκομείο μόνο μερικές δεκάδες, ενώ είναι γελοίος και νάνος αυτός που καταδίκασε μέσω του πλέον επίσημου τρόπου (δηλώσεις Νίκου Λυμπερόπουλου και Χρήστου Παναγόπουλου) το συμβάν με τη μπύρα.

Προφανώς γι’ αυτούς σοβαρός και γίγαντας είναι ο παράγοντας που γράφει εμπρηστικά μηνύματα σε social media, ενώ είναι γελοίος και νάνος αυτός που προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Προφανώς γι’ αυτούς σοβαρός και γίγαντας είναι αυτός που απαιτούσε με δημόσιες τοποθετήσεις του να εξαφανιστούν από το χάρτη διαιτητές τύπου Κύζα όταν θεωρούσε ότι αδικούν την ομάδα του και δικαιολογούσε απόλυτα διαιτητές τύπου Κύζα όταν γίνονταν… λαθάκια υπέρ του, ενώ είναι γελοίος και νάνος αυτός που δεν θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση κανενός χαλίφη.

Προφανώς γι’ αυτούς σοβαρός και γίγαντας είναι αυτός που αντιγράφει όλες τις πρακτικές του κατεστημένου που υποτίθεται ότι κυνήγησε, ενώ είναι γελοίος και νάνος αυτός που σταθερά στέκεται απέναντι σε παράγκες, ανατινάξεις φούρνων, τραμπουκισμούς και άλλα όμορφα.

Για να τελειώνουμε με όλα αυτά. Ο Παναθηναϊκός στέκεται απέναντι σε όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει χαλιφάτο. 21 χρόνια δίνει αυτή τη μάχη και έχει νιώσει στο πετσί του τη λάσπη στον ανεμιστήρα που πετούν εναντίον του. Όποιος θέλει να δει την πραγματικότητα, αργά ή γρήγορα θα καταλάβει. Οι υπόλοιποι ας ζήσουν στην ψευδαίσθηση τους όσο προλαβαίνουν. Πιστεύοντας ότι μπορούν να θεωρούν νάνο τον Παναθηναϊκό και γίγαντες τους εαυτούς τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή