Ο ΠΑΟΚ έριξε τρία γκολ στον ΟΣΦΠ και τον έστειλε στο… Διαβαλκανικό!

Print Friendly, PDF & Email

Μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς “καθάρισε” τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (3-1) κι αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση στου εννέα βαθμούς, δέκα αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Βιεϊρίνια έδωσε το σύνθημα για νίκη στο 3′, ο Μπίσεσβαρ στο 19′ έκανε το 2-0, ο Ακπόμ έκανε τρία τα γκολ των γηπεδούχων στο 83′, με τον Ποντένσε να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 88′.

Μετά το σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση μεταξύ του Σισέ και μέλους του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, με την κατάσταση να εκτονώνεται άμεσα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Οσον αφορά τους δύο προπονητές, ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σημειώνει ότι παρά τη σπουδαία νίκη που φέρνει την ομάδα του πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της οι παίκτες του πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και για τους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς.

Πάντως, και οι δύο προπονητές δεν σχολίασαν την παρουσία του Ισπανού Μανθάνο στο ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ(Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80’ λ.τρ Γιαννούλης), Σάκχοφ (53’ Ολιβέιρα), Μαουρίσιο , Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (84’ Πέλκας), Ελ Καντουρί, Άκπομ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Νάτχο (46’ Καμαρά), Γκιγέρμε, Λάζαρος (46’ Ζιλ Ντίας), Φορτούνης (76’ λ.τρ. Χασάν), Ποντένσε, Γκερέρο

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή