«Ο ΠΑΟΚ ενόχλησε και έπρεπε να του γίνει μία σκληρή σύσταση»

Print Friendly, PDF & Email

Η ποινή που επέβαλλε το Πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια των οπαδών του με οπαδούς της ΑΕΚ, στον τελικό του Κυπέλλου, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως τόνιζαν στον ΠΑΟΚ, το μέγεθος της ποινής και ο χρόνος που ανακοινώθηκε «είχε έντονη τη διάθεση πολιτικής. Ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ ενόχλησε και έπρεπε να του γίνει μία σκληρή “σύσταση”»!

Από τον ΠΑΟΚ έχει μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος μόλις κριθεί τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Απολογιστικό ΔΣ

Στο μεταξύ, οι διοικούντες την ΠΑΕ είχαν την Πέμπτη (1/6) νέο έκτακτο Διοικητικού Συμβούλιο παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της σεζόν.

Το Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και κράτησε αρκετές ώρες. Στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα θέματα αγωνιστικά και μη που απασχόλησαν την ομάδα την φετινή περίοδο, ενώ συζητήθηκε και το περίγραμμα της ερχόμενης.

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του να καταθέσουν προτάσεις, ο καθένας για τον τομέα του με γνώμονα πάντα τη βελτίωση στη λειτουργία του συλλόγου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή