ΠΑΟΚ: Δεν φέρουμε ευθύνη για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο μετά τη δίωξη του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Από τον Δικέφαλο τονίζουν ότι τα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου έλαβαν χώρα πριν φτάσει η αποστολή της ομάδας στο γήπεδο και σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα δεν φέρουν την αντικειμενική ευθύνη για αυτά.

Μάλιστα από τον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως έχουν συμπληρωματική έκθεση στα χέρια τους από τον α’ παρατηρητή του τελικού, Νίκο Βακάλη, ο οποίος εσφαλμένα είχε γράψει ότι υπήρξαν συμπλοκές οπαδών εντός αγωνιστικού χώρου 16 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης (21:00).

Στον ΠΑΟΚ σημειώνουν πως η αποστολή στο γήπεδο έφτασε περίπου στις 19:30, ενώ τα επεισόδια έγιναν μία ώρα νωρίτερα. Υπογραμμίζουν δε, ότι με την άφιξη των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό, οι παράγοντες τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ συνέβαλλαν ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Το νομικό επιτελείο του Δικεφάλου θα ζητήσει από την Επιτροπή να λάβει υπόψη της τα βίντεο, την συμπληρωματική έκθεση του κ. Βακάλη και τις μαρτυρίες όλων των εμπλεκόμενων φορέων που ήταν στο γήπεδο ώστε να αποδείξει ότι η αποστολή της ομάδας έφτασε μετά την τέλεση των επεισοδίων.

Τέλος, από τον ΠΑΟΚ πρόσθεσαν πως «το ότι ήρθε αυτό το βαρύ κατηγορητήριο πριν ανοίξει η υπόθεση, Ολυμπιακός – Πλατανιάς, είναι σε πρώτη ανάγνωση… πολύ περίεργο»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή