“Ο Περέιρα την ευθύνη της αλλοίωσης του αποτελέσματος στο ντέρμπι στην Τούμπα”

Print Friendly, PDF & Email

Επίσημη θέση πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τη διαιτησία του Ισραηλινού ρέφερι, Ορελ Γκρίνφελντ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι “κιτρινόμαυροι” αναρωτιούνται πόσο χειρότερη θα ήταν η διαιτησία αν είχε οριστεί Ελληνας διαιτητής, κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και πρακτικά επιρρίπτουν τις ευθύνες στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα.

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ:

«Αναρωτιόμαστε πόσο χειρότερη θα ήταν η διαιτησία του σημερινού αγώνα με Έλληνα διαιτητή. Αναρωτιόμαστε επίσης με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή της διαιτητικής ομάδας από τον κ. Περέιρα, που φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την αλλοίωση αποτελέσματος του σημερινού ντέρμπι στην Τούμπα. Ίσως τελικά αντί για την αποχή των διαιτητών το ενδεδειγμένο σενάριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ήταν η αποχή του κ. Περειρά».

Οι φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ στο ματς ριπόρτ που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της για το ντέρμπι αναφέρεται σε δύο διαιτητικές αποφάσεις του Γκρίνφελντ. Ισχυρίζεται πως υπήρχε επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-0 και υποστηρίζει πως στο 76′ δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της.

Αναλυτικά όσα γράφει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας σε αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2019-20.

Το γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε με πέναλτι του Αντρέ Βιεϊρίνια (56′) που κέρδισε ο ίδιος από τον Αντρέ Σιμόες σε μια φάση, στην οποία προηγήθηκε φάουλ του Κάρολ Σβιντέρσκι στον Ογκνιεν Βράνιες που δεν καταλογίστηκε. Λίγο αργότερα (76′) δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ όταν ο Φερνάντο Βαρέλα βρήκε από πίσω τον Νέναντ Κρίστισιτς μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Με εννέα παίκτες τελείωσε η ΑΕΚ τον αγώνα λόγω αποβολών του Νίκλας Χουλτ με απευθείας κόκκινη και του Μάρκο Λιβάια με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή