Αρχική Super League 1 Ο Πιεμπονγκσάντ είδε τον Παναθηναϊκό να σβήνει το -6 με νίκη επί...

Ο Πιεμπονγκσάντ είδε τον Παναθηναϊκό να σβήνει το -6 με νίκη επί της Λαμίας (video)

Ο Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ πήγε στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη τον αποζημίωσαν, καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της Λαμίας και πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, έχοντας σβήσει το -6 με το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 15’ με γκολ του Μπουζούκι (η μπάλα κόντραρε στον Αναστασιάδη), όμως είδαν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με κεφαλιά του Αντέτζο στο 36’, αποτέλεσμα το οποίο δεν άλλαξε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το «τριφύλλι» εμφανίστηκε βελτιωμένο, με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει τις αλλαγές του να συνεργάζονται στο 70’ (Καμπετσής, Εμμανουηλίδης), με τον δεύτερο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Super League που είναι γεννημένος μετά το 2000.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουρμπέλη, έπειτα από ανατροπή του Χατζηγιοβάνη από τον Αντέτζο.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αποθέωσε τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες τους, ενώ πριν την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου ορισμένοι οπαδοί φώναξαν συνθήματα κατά του Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος φέρεται να είναι στην ομάδα που ετοιμάζεται να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Exit mobile version