Ο Σάρι ήθελε να κάνει αλλαγή τον Κέπα και αυτός αρνήθηκε να βγει (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Απίστευτο περιστατικό στον τελικό του Λιγκ Καπ της Αγγλίας, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, ο Κέπα, είχε δεχθεί ήδη δύο φορές τη φροντίδα του ιατρικού τιμ, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Έτσι, στο τελευταίο λεπτό, ο Μαουρίτσιο Σάρι, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει ενόψει και της διαδικασίας των πέναλτι.

Ωστόσο, την ώρα που ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των “μπλε”, Καμπαγέρο, βρισκόταν ήδη στη γραμμή, έτοιμος να περάσει στον αγώνα, ο Κέπα, φώναζε με έντονο τρόπο προς τον πάγκο ότι είναι «εντάξει», αρνούμενος να βγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Η σύγχυση που προκλήθηκε ήταν τόσο μεγάλη, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να μιλήσει με τον Σάρι, αλλά και με τον Κέπα, προκειμένου να δει τι θα γίνει. Μέχρι και ο βοηθός του Ιταλού τεχνικού, Τζιανφράνκο Τζόλα, προσπάθησε να πείσει τον Ισπανό γκολκίπερ να γίνει η αλλαγή.

Ωστόσο, ούτε η παρέμβαση αυτή, στάθηκε ικανή να μεταπείσει τον νεαρό. Η αλλαγή τελικά, δεν πραγματοποιήθηκε με τον Σάρι να είναι τόσο έξαλλος, ώστε να κινηθεί προς τα αποδυτήρια. Όμως, σχεδόν άμεσα επέστρεψε στον πάγκο του.

Για την ιστορία ο Κέπα, έπιασε τελικά ένα πέναλτι, παραλίγο να αποκρούσει ένα ακόμη, αλλά η Σίτι αναδείχθηκε νικήτρια με 4-3, καθώς Ζορζίνιο νικήθηκε από τον Έντερσον και ο Νταβίντ Λουίζ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή