Αρχική FIFA / UEFA Διεθνές Ποδόσφαιρο Ο Σάρι ήθελε να κάνει αλλαγή τον Κέπα και αυτός αρνήθηκε να...

Ο Σάρι ήθελε να κάνει αλλαγή τον Κέπα και αυτός αρνήθηκε να βγει (vid)

Απίστευτο περιστατικό στον τελικό του Λιγκ Καπ της Αγγλίας, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, ο Κέπα, είχε δεχθεί ήδη δύο φορές τη φροντίδα του ιατρικού τιμ, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Έτσι, στο τελευταίο λεπτό, ο Μαουρίτσιο Σάρι, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει ενόψει και της διαδικασίας των πέναλτι.

Ωστόσο, την ώρα που ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των “μπλε”, Καμπαγέρο, βρισκόταν ήδη στη γραμμή, έτοιμος να περάσει στον αγώνα, ο Κέπα, φώναζε με έντονο τρόπο προς τον πάγκο ότι είναι «εντάξει», αρνούμενος να βγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Η σύγχυση που προκλήθηκε ήταν τόσο μεγάλη, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να μιλήσει με τον Σάρι, αλλά και με τον Κέπα, προκειμένου να δει τι θα γίνει. Μέχρι και ο βοηθός του Ιταλού τεχνικού, Τζιανφράνκο Τζόλα, προσπάθησε να πείσει τον Ισπανό γκολκίπερ να γίνει η αλλαγή.

Ωστόσο, ούτε η παρέμβαση αυτή, στάθηκε ικανή να μεταπείσει τον νεαρό. Η αλλαγή τελικά, δεν πραγματοποιήθηκε με τον Σάρι να είναι τόσο έξαλλος, ώστε να κινηθεί προς τα αποδυτήρια. Όμως, σχεδόν άμεσα επέστρεψε στον πάγκο του.

Για την ιστορία ο Κέπα, έπιασε τελικά ένα πέναλτι, παραλίγο να αποκρούσει ένα ακόμη, αλλά η Σίτι αναδείχθηκε νικήτρια με 4-3, καθώς Ζορζίνιο νικήθηκε από τον Έντερσον και ο Νταβίντ Λουίζ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

 

Exit mobile version