Ο Στυλιαράς έπρεπε να αποβάλλει τον Μελιόπουλο για αγκωνιά στον Λουτσιάνο

Print Friendly, PDF & Email

Με τη διαιτησία του Δημήτρη Στυλιαρά στο Παναθηναϊκός – Ξάνθη ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (7/5) το πρωτάθλημα της Super League. Ο κριτής του Master Ref, Κώστας Ακρίδας, εξήρε τον διαιτητή από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας για την στάση που τήρησε την Κυριακή, όταν ξέσπασε νεροποντή στην Αθήνα, ωστόσο εντόπισε και ένα σοβαρό λάθος στον πειθαρχικό έλεγχο.

Αγώνας: Παναθηναϊκός-Ξάνθη, Διαιτητής: Στυλιαράς, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Στο 16′ ο Μελιόπουλος χτυπάει τον Λουτσιάνο με αγκωνιά. Με βάση τον κανονισμό ο Στυλιαράς θα έπρεπε να αποβάλει τον παίκτη της Ξάνθης διότι το χτύπημα είναι στο κεφάλι.

Στο 44′ ορθά μέτρησε το γκολ της Ξάνθης δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Επίσης καθαρό είναι και το δεύτερο γκολ της ακριτικής ομάδας στο 66′.

Στο 89′ σωστά υποδείχθηκε ο Μυστακίδης σε θέση οφσάιντ. Η φάση είναι οριακή, ωστόσο πάμε με το βοηθό γιατί φαίνεται ότι το σώμα του παίκτη του Παναθηναϊκού είναι λίγο πιο μπροστά.

Πρέπει τέλος να παρατηρήσω ότι την Κυριακή ο Στυλιαράς ενήργησε σωστά και βάσει κανονισμών ανέβαλε τον αγώνα. Αυτή είναι η ενδεδειγμένη στάση και έτσι πρέπει να ενεργούν οι διαιτητές σε τέτοιες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες και όχι να παίζουν τον αγώνα σαν να μην συμβαίνει τίποτα…
Βαθμολογία: 8,00

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή