Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός ΑΕΚ και Μελισσανίδη στον Κώστα Βουτσά

Print Friendly, PDF & Email

Ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν απλώς ένας φίλος της ΑΕΚ. Αγαπούσε από μικρός αυτή την ομάδα και σύνδεσε το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία της όταν έγινε ο πρωταγωνιστής στο βίντεο της παρουσίασης του νέου γηπέδου, το Νοέμβριο του 2013. Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή δεν πρόλαβε να δει ολοκληρωμένη την “Αγιά Σοφιά” όμως η θέση του θα υπάρχει πάντα εκεί, όπως αναφέρεται σαν συγκινητικό αποχαιρετισμό που του απεύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Για ολόκληρη την Ελλάδα, για όλους τους Ελληνες το όνομα του Κώστα Βουτσά θα είναι πάντα ταυτισμένο με το γέλιο, το κέφι και τη χαρά.
Για την οικογένεια της ΑΕΚ η σημερινή ημέρα θα αποτελεί για πάντα ημέρα βαθύτατου πένθους και απέραντης θλίψης!
Εφυγε από τη ζωή ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας μεγάλος ΑΕΚτζής, εκείνος που πρώτος απ’ όλους μας ξενάγησε στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Εκείνος που πρώτος έσφιξε τη γροθιά του και μας ένωσε μπροστά στο μεγάλο μας όνειρο!
Κώστα Βουτσά, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
Θα ζεις για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μας!
Θα υπάρχει για σένα η θέση σου στην «Αγιά Σοφιά»!
Θα είσαι για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ στη μνήμη μας!
Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του κορυφαίου Ελληνα ηθοποιού!”


Μελισσανίδης: “Καλέ μου φίλε δεν θα σε ξεχάσω ποτέ”

Με προσωπική του δήλωση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε τον Κώστα Βουτσά. Λίγη ώρα μετά το «αντίο» από την ΑΕΚ, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ θέλησε να αποχαιρετήσει τον φίλο του και στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού και αγνού ΑΕΚτζή, Κώστα Βουτσά!

Ήταν πάντα εκεί σε ό,τι κι αν του είχαμε ζητήσει σχετικά με τη μεγάλη του αγάπη! Ήταν εκείνος που πρώτος απ’ όλους παρουσίασε με πάθος και συγκίνηση το νέο μας σπίτι!

Ήταν εκείνος που θέλαμε να μπει πρώτος στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς»! Ήταν μέσα, είναι μέσα και θα είναι μέσα στο γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Καλέ μου φίλε, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, κανείς μας δεν θα σε ξεχάσει!

Το γέλιο σου θα μείνει για πάντα ζωντανό!

Καλό σου ταξίδι, Κώστα!»…

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή