Ο τεχνικός του ΟΦΗ συμμετείχε στο μάθημα διαιτητών της ΕΠΣ Ηρακλείου

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη της διαιτητικής οικογένειας της ΕΠΣΗ και με μεγάλο ενδιαφέρον, έγινε τη Δευτέρα (19/11) η επιμορφωτική συνάντηση στο ξενοδοχείο “Αστόρια” με επίσημο προσκεκλημένο τον προπονητή της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Νίκο Παπαδόπουλο.

Για πρώτη φορά ένας προπονητής ομάδας Super League συμμετείχε στο μάθημα των διαιτητών και ανέπτυξε τις απόψεις του σχετικά με το πως βλέπει ο ίδιος από την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας τους διαιτητές και αναφέρθηκε στην παρουσία των διαιτητών σε αυτό το επίπεδο και τη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ διαιτητών και ομάδων.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του αλληλοσεβασμού που πρέπει να υπάρχει, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά και το ήθος που πρέπει να διέπει τους διαιτητές προς τις ομάδες αλλά και τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές προς τους διαιτητές.

Στη συνέχεια εκ μέρους της ΕΠΣΗ ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου τίμησε με πλακέτα τον κ. Παπαδόπουλο για την προσφορά του στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Διαιτησίας τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του και του ευχήθηκαν να επιτύχει όλους τους στόχους του με τον ΟΦΗ. Παράλληλα υποσχέθηκαν στους διαιτητές ότι θα ακολουθήσουν και άλλες επιμορφωτικές συναντήσεις ανάλογου περιεχομένου…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή