Πάνε στον Βασιλειάδη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να μην περάσει η αναδιάρθρωση

Print Friendly, PDF & Email

Από την Πέμπτη το SoccerPlus σας είχε ενημερώσει για το τρίτο κύμα πίεσης που ασκείται στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αυτή τη φορά από πολιτικούς, οι οποίοι του ζητούν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου.

Την Παρασκευή (12/4), ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό metropolis 95,5 ότι την Τρίτη στις 15:00 το μεσημέρι θα συναντήσει τον Γιώργο Βασιλειάδη, στο γραφείο του Υφυπουργού με θέμα την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ποδοσφαίρου.

Ο Μιχελογιαννάκης έχει εκφράσει δημοσίως την αντίθεσή του στην αναδιάρθρωση και στις δηλώσεις που παραχώρησε εκτός του ΟΦΗ, της ομάδας δηλαδή που ανήκει στην περιφέρεια που εκλέγεται, τόνισε πως πλήττονται και οι 16 ομάδες της Γ’ Εθνικής. Ερωτηθείς μάλιστα για το αν θα ψηφίσει την τροπολογία εφόσον αυτή έρθει στη Βουλή, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι θέμα αν θα ψηφίσω ή όχι την τροπολογία. Το θέμα είναι να αλλάξει η αναδιάρθρωση».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση με τον Βασιλειάδη δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μαγνησίας, Αλέξανδος Μεϊκόπουλος, ενώ φέρεται πως θα παραβρεθούν κι άλλοι ο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος από τις ίδιες ή και άλλες περιοχές της χώρας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή