Πάνω από 200 επιλογές στο Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι Πορτογαλία-Ισπανία

Print Friendly, PDF & Email

Το πρώτο ντέρμπι του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σήμερα, στις 21:00, στο Σότσι. Θα αναμετρηθούν τα δύο φαβορί του δεύτερου ομίλου, η Πορτογαλία και η Ισπανία. Από το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα είναι πιθανό να κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου. Η Πορτογαλία, μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θέλει να φτάσει ψηλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ισπανία έγινε άνω κάτω την παραμονή της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ανακοίνωση της συμφωνίας του Χουλιέν Λοπετέγκι με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον οδήγησε στην έξοδο από την Εθνική ομάδα. Τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος βοηθός του και τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Ιέρο.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει, για το μεγάλο παιχνίδι Πορτογαλίας-Ισπανίας, συνολικά περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Το στοίχημα της ημέρας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα είναι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος του αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν σημειωθεί γκολ και λήξει ισόπαλο με 0-0, το ντέρμπι Πορτογαλίας-Ισπανίας, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Συνδυασμός ειδικών στοιχημάτων στον ίδιο αγώνα

Στις 18:00, στην Αγία Πετρούπολη, θα διεξαχθεί το άλλο παιχνίδι του δεύτερου ομίλου, ανάμεσα στα δύο αουτσάιντερ, το Μαρόκο και το Ιράν. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, για να ελπίζουν να κάνουν την έκπληξη, αφήνοντας εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία ή την Πορτογαλία.

Το Πάμε Στοίχημα δίνει τη δυνατότητα του συνδυασμού ειδικών στοιχημάτων στο ίδιο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν, στον αγώνα Μαρόκο-Ιράν, στα σύνολα των πέναλτι, των κίτρινων καρτών, των κόρνερ, των οφσάιντ και των goal kick.

Κερδίζουν αν προηγηθεί η ομάδα τους με 2-0

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ξεκινάει στις 15:00. Για τον πρώτο όμιλο θα αναμετρηθούν, στην Εκατέρινμπουργκ, η Αίγυπτος και η Ουρουγουάη. Μετά από 28 χρόνια επιστρέφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Αίγυπτος κι έχει ως στόχο να περάσει από τον όμιλο. Φαβορί για την πρόκριση είναι η Ουρουγουάη, η οποία στηρίζεται στο επιθετικό δίδυμο των Σουάρες-Καβανί.

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια. Δηλαδή, αν σήμερα η Ουρουγουάη προηγηθεί με 2-0 της Αιγύπτου, ακόμη και αν φέρει τελικά ισοπαλία ή ηττηθεί, όσοι πόνταραν στη νίκη της θα πληρωθούν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή