Πέρασε από τη Λάρισα και συνέχισε με το απόλυτο ο ΠΑΟ, 3-1 την ΑΕΛ

Print Friendly, PDF & Email

Το 3×3 έκανε στη Super League ο Παναθηναϊκός, καθώς έφυγε με το «διπλό» από τη Λάρισα (3-1 την ΑΕΛ), με αποτέλεσμα  να προσθέσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, έπειτα από την εξάλειψη της αφαίρεσης έξι βαθμών.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο στην AEL FC Arena και άνοιξαν το σκορ με τον Γιόχανσον στο 28’, ενώ ο Σουηδός «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 63’.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν στο 66’, έπειτα από χέρι του Μαυρομάτη, όμως στην πίεση που άσκησαν για λίγα λεπτά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και «τιμωρήθηκαν» από τον Χατζηγιοβάνη στο 89’, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκοϊκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (54’ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84’ Κοέφ), Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι (46’ Λεοζίνιο), Μόρσι.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (87’ Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (77’ Πούγγουρας), Χατζηβιοβάνης, Καμπετσής (55’ Βέργος).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή