Πέρασε η επιθυμία της NOVA στη Λίγκα, στις 12/01 η 15η αγωνιστική, μειοψήφισε ο ΟΣΦΠ

Print Friendly, PDF & Email

Με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των διαιτητών για την μαφιόζικη επίθεση στον Θανάση Τζήλο, θα επιστρέψει η Super League σε αγωνιστική δράση στο 2019, καθώς θα πραγματοποιηθεί στις 12/01.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ του συνεταιρισμού την Παρασκευή (28/12), η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων τάχθηκε υπέρ της επιθυμίας της NOVA, που ήταν να πάει μία εβδομάδα πίσω η 16η αγωνιστική θα να διεξαχθεί η 15η, με το αίτημα του Ολυμπιακού περί εμβόλιμης αγωνιστικής να πέφτει στο κενό, καθώς το στήριξαν μόνο οι Πανιώνιος και Αρης.

Πρέπει να επισημανθεί ότι βάσει ΚΑΠ η 15η αγωνιστική θα έπρεπε να οριστεί εμβόλιμα και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί με την 16η αγωνιστική.

Πλέον, μένει να δούμε τη στάση που θα κρατήσουν οι διαιτητές στη συνάντηση που θα έχουν με τους φορείς του ποδοσφαίρου στις 04/01.

Η σχετική ανακοίνωση

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή