Πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία επιτήρησης της ΕΠΟ ο ΟΦΗ

Print Friendly, PDF & Email

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της αδειοδότησης έγινε για τον ΟΦΗ, αφού όπως ενημέρωσαν οι Κρητικοί, η ομάδα πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία επιτήρησης της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει γνωστό ότι το Πρωτοβάθμιο Όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ ενημέρωσε και επίσημα την ομάδα μας, ότι πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία της επιτήρησης.

Με συντονισμένη προσπάθεια όλο το τελευταίο διάστημα και με χρήματα που διέθεσαν για αυτό το σκοπό επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, αλλά και μέτοχοι της ομάδας, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τακτοποίησε όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να έχει τις προϋποθέσεις για να περάσει με επιτυχία τον πρώτο βαθμό αδειοδότησης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει ακόμη μια φορά τους επιχειρηματίες που βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία αυτή η υπόθεση.

Παράλληλα,  η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προϊστάμενο λογιστηρίου, Μανόλη Βασιλάκη, για την άψογη καθοδήγηση και όλες τις ενέργειες που έγιναν για να καταθέσει η ΠΑΕ ένα πλήρη φάκελο στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ“.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή