Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της ΑΕΚ, επεισόδια έξω από το Καραϊσκάκη

Print Friendly, PDF & Email

Με επεισόδια και επίθεση στο πούλμαν της ΑΕΚ που μετέφερε την αποστολή της ομάδας στο Καραϊσκάκη «ξεκίνησε» το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης περίπου 100 άτομα επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που ήταν επιφορτισμένες με τη φύλαξη του χώρου άφιξης των δύο αποστολών, στο πάρκινγκ του φαληρικού γηπέδου.

Το επεισόδιο διήρκεσε μερικά λεπτά και έληξε χωρίς οι άγνωστοι να καταφέρουν να διασπάσουν το μπλόκο της αστυνομίας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και ρίψη τουλάχιστον μιας βόμβας μολότοφ.

Το επεισόδιο διήρκεσε μερικά λεπτά της ώρας, χωρίς οι άγνωστοι να καταφέρουν να διασπάσουν το μπλόκο και να πλησιάσουν την περιοχή.

Λίγο αργότερα άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον του πούλμαν της ΑΕΚ περίπου στο ύψος του “Metropolitan”.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο έσπασε ένα τζάμι του λεωφορείου όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσιοποίησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ μέσω των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ενωσης.

Μάλιστα, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, διαμαρτυρήθηκε έντονα στις αστυνομικές αρχές που περίμεναν την αποστολή στο φαληρικό γήπεδο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή