Πήγε στην Αγγλία για να δει την ομάδα του να δέχεται τεσσάρα!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιουνγκ Μιν Γιο είναι ένας φανατικός υποστηρικτής της Ακρινγκτον από τη Σεούλ, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει την πατρίδα του και να πάει στην Αγγλία για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Ο 25χρονος φοιτητής άρχισε να συμπαθεί για την συγκεκριμένη ομάδα το 2017, όταν έκανε μία εργασία στο Πανεπιστήμιο, στην οποία ανέπτυξε τον τρόπο που ο πρόεδρος της, Αντι Χολτ, “τρέχει” όλα τα διοικητικά σκέλη της ομάδας μόνος του.

Η Ακρινγκτον έκανε τα πάντα για να μείνει ικανοποιημένος ο φίλαθλός της, καθώς ξεναγήθηκε στο γήπεδο, μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, πήρε αναμνηστικά δώρα από την ομάδα, ενώ ήπιε μία μπύρα με τον πρόεδρο της ομάδας σε κοντινή παμπ!

Από την πλευρά του, ο Γιουνγκ Μιν Γιο αγόρασε ένα εισιτήριο διαρκείας έναντι 264 λιρών, με την πρώτη του παρουσία στο γήπεδο να μην είναι ιδανική, καθώς η Ακρινγκτον ηττήθηκε με 4-0 από την Πίτερμπρο.

Ο 25χρονος Νοτιοκορεάτης θα μείνει λίγο ακόμα στην Αγγλία, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ομάδας του με την Ιπσουϊτς για το Κύπελλο, με την ελπίδα ότι θα την δει να παίρνει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή