Πήρε αναβολή ο Θεοδωρίδης που είπε ότι ενημερώθηκε από τα sites για την κλήση του

Print Friendly, PDF & Email

Για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η απολογία του Σάββα Θεοδωρίδη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά το σχετικό αίτημα των νομικών εκπροσώπων του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, οι οποίοι υποστήριξαν πως έμαθε την κλήση του από τις αθλητικές ιστοσελίδες.

Υπενθυμίζεται πως ο Σάββας Θεοδωρίδης διώχθηκε πειθαρχικά για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

Η εκπρόσωπος του Σάββα Θεοδωρίδη επικαλέστηκε μη νόμιμη κλήτευση και πως ο πελάτης της ενημερώθηκε για την κλήση του από τα sites και άρα δεν είχε λάβει γνώση. Πρακτικά έγινε προσπάθεια να αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ, καθώς η κλήση του σε απολογία φέρεται να εστάλη στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ομάδας. Σημειώνεται πάντως ότι ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε κανονικά το “παρών” στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μόναχο με την Μπάγερν.

«Ενημερώθηκε για τη δίωξη από τα sites. Τον εκπροσωπώ για να υποβάλλω αίτημα αναβολής. Θέλει να παρασταθεί ενώπιον σας. Όποτε κλήθηκε από την Επιτροπή σας ήταν παρών και πάλι θέλει να είναι παρών, να κλητευθεί νόμιμα. Ήταν εκτός Ελλάδας. Η κλήτευση του δεν έγινε νόμιμα» είπε η δικηγόρος του.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή