Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Κομοτηνής ο μαχαιρωμένος αστυνομικός-διαιτητής

Print Friendly, PDF & Email

Εξιτήριο πήρε μετά από τρεις διανυκτερεύσεις στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής ο αστυνομικός-διαιτητής Σάββας Παναγιωτίδης, που δέχθηκε χτυπήματα από μαχαίρι το απόγευμα της Κυριακής.

Ως γνωστόν, τις μαχαιριές τις κατάφερε στο κεφάλι, τον λαιμό, τον ώμο και το χέρι του παθόντα ένας πιθανότατα αλλοδαπός παράνομος μετανάστης, του οποίου τα στοιχεια πήγε να ελέγξει κατά την διάρκεια περιπολίας ο νεαρός αστυνομικός που τυγχάνει και διαιτητής.

Τα τραύματα ήταν επιπόλαια και δεν διέτρεξε εξαιτίας τους κίνδυνο η ζωή του Σάββα Παναγιωτίδη, ωστόσο γίνεται αντιληπτό ότι εύκολα η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρή ή και μη αναστρέψιμη αν η λεπίδα του μαχαιριού είχε εισχωρήσει λίγο πιο βαθιά.

Οι γιατροί λόγω κυρίως των τραυμάτων στο κεφάλι τον κράτησαν για προληπτικούς λόγους εντός νοσοκομείου για τρία ολόκληρα 24ωρα, ωστόσο πλέον πήρε εξιτήριο και αναρρώνει σπίτι του. Όπως λένε και οι φίλοι του, στάθηκε τυχερος μέσα στην ατυχία του.

Στην φωτογραφία αριστερά ο Σάββας Παναγιωτίδης και δεξιά ένα δείγμα των τραυμάτων του στο κεφάλι και τον λαιμό, σε σοκαριστική φωτογραφία που μετέδωσε από το βράδυ της επίθεσης η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Χρονος».

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή