Πήρε θέση η ΠΑΕ ΑΕΚ για τις καταγγελίες του Γιαννακόπουλου

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για τα όσα ανέφερε σήμερα (21/5) το πρωί ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για μεγάλη διαφορά στο ποσό που πληρώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έναντι της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη χρήση του ΟΑΚΑ. Όπως επισημαίνεται από τους “κιτρινόμαυρους”, αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς η ΑΕΚ μπαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο δύο φορές το μήνα για τους αγώνες της, ενώ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει όλο το κέντρο της δραστηριότητάς του στο ΟΑΚΑ, αφού εκεί προπονείται η ομάδα του, ακόμα και στα βοηθητικά γήπεδα που χρησιμοποιούν οι Ακαδημίες του. Σε αντίθεση με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, που όλη την εβδομάδα βρίσκεται στα Σπάτα.

Επίσης, η ΑΕΚ έχει δικλείδα ασφαλείας για το Ολυμπιακό Στάδιο και δίνει το 15% των εσόδων της, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος. Η Ένωση επέλεξε το 2013 να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ και να το συντηρεί, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και τη σεζόν 2018/19, αλλά και στο ξεκίνημα της επόμενης, καθώς η “Αγιά Σοφιά” αναμένεται να είναι έτοιμη στα τέλη του 2019 ή το αργότερο στις αρχές του 2020.

Αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα η ΑΕΚ υπέγραψε νέα διετή σύμβαση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρήση του Σταδίου, καθώς σήμερα είναι η τελευταία μέρα της κατάθεσης του φακέλου αδειοδότησης και δίχως να έχει η Ένωση άλλο περιθώριο για καθυστέρηση, μιας και υπήρχε ο κίνδυνος να μείνει χωρίς στέγη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή