Πίνακες Διαιτητών: Εκτός Καλογερόπουλος, Μάνταλος, Αρετόπουλος, έμεινε ο Κομίνης!

Print Friendly, PDF & Email

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, επέλεξε 23 διαιτητές για τον καταρτισμό των πινάκων της Super League, παραδίδοντας τον σχετικό φάκελο στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα τον εγκρίνει.

Οι επιλογές του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή είχαν ως αποτέλεσμα όπως και πέρυσι να γίνει μία γενναία ανανέωση της τάξης του 50% και να μείνουν εκτός ηχηρά ονόματα.

Ο Περείρα έκοψε συνολικά εννιά διαιτητές, ενώ μαζί με τον Θάνο (Γρεβενών), που αποσύρθηκε, ο αριθμός αυτός φτάνει τους 10.

Πιο ηχηρά ονόματα που τέθηκαν εκτός πινάκων είναι αυτά των διεθνών ρέφερι Καλογερόπουλου, Αρετόπουλου και Μάνταλου. Επίσης, εκτός πινάκων έμειναν και οι Στυλιαράς, Μπλάνας, ενώ από τους πίνακες της Super League υποβιβάζονται σε αυτούς της Football League οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης, Νεοφυτιάδης.

Αναλυτικά οι 10 διαιτητές που ήταν πέρυσι στους πίνακες της Super League, ωστόσο φέτος τέθηκαν εκτός:
Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Βάτσιος (Δ. Αττικής)
Καραντώνης (Ημαθίας)
Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Μάνταλος (Καβάλας)
Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Θάνος (Γρεβενών)

Ο Περέιρα επέλεξε συνολικά 23 διαιτητές για τον καταρτισμό του νέου πίνακα της Super League. Εξ αυτών οι εννιά είναι νέοι σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι νέοι διαιτητές στον πίνακα της Super League:

Μανούχος (Αργολίδας)
Κοτσάνης (Δράμας)
Λάμπρου (Ευβοίας)
Τάσης (Ηπείρου)
Φωτιάδης (Καστοριάς)
Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Φωτιάς (Πέλλας)
Βρέσκας (Πιερίας)
Γρατσάνης (Τρικάλων)

Παρακάτω η 23αδα των διαιτητών της Super League:
Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή