Παίκτης όρμησε σαν ταύρος στον τεχνικό της Φράιμπουργκ και τον “κατεδάφισε” (vid)!

Print Friendly, PDF & Email

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα Φράιμπουργκ – Αϊντραχτ Φρ. για το γερμανικό πρωτάθλημα. Η Φράιμπουργκ είχε το προβάδισμα με 1-0, η Αϊντραχτ έπαιζε με δέκα παίκτες όπως προσπαθούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Σε μία απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα της Φράιμπουργκ αυτή πήρε κατεύθυνση προς τον πάγκο των γηπεδούχων.

Ο αρχηγός της Αϊντραχτ, Αμπραχαμ έτρεξε να την μαζέψει για να δώσει συνέχεια όμως περνώντας μπροστά από τον τεχνικό των γηπεδούχων, Κρίστιαν Στράιχ τον βρήκε με δύναμη και τον έριξε στο έδαφος!

Αυτή η κίνηση εξόργισε τον πάγκο της Φράιμπουργκ. Συνεργάτες του Στράιχ και αναπληρωματικοί όρμησαν πάνω στον Αργεντινό στόπερ. Μάλιστα ο Ιταλός εξτρέμ, Γκρίφο έπιασε τον έμπειρο αμυντικό από τον λαιμό! Φυσικά στον χαμό μπήκε και ο πάγκος της Αϊντραχτ με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο βίντεο φαίνεται πως ο τεχνικός Στράιχ κάτι λέει στον Αμπραχαμ πριν ο άσος της Αϊντραχτ ορμήσει σαν ταύρος στον έμπειρο τεχνικό και τον γκρεμίσει στο έδαφος. Τελικά, τη λύση έδωσε ο διεθνής διαιτητής Μπριχ, αποβάλλοντας αρχικά Αμπραχαμ από την Αϊντραχτ και εν συνεχεία τον Γκρίφο από τη Φράιμπουργκ μέσω VAR.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή