Παλαιοχώρα: «Tα προξενιά πέφτουν βροχή, αλλά εμείς παραμένουμε εργένηδες»

Print Friendly, PDF & Email

Η Παλαιοχώρα, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας αφήνει αιχμές για τη φιλοξενία της αποστολής της, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φωστήρα, στο γήπεδο του Ταύρου.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι εναντίον του ιστορικού Φωστήρα, το Δ.Σ. της ομάδος μας εκφράζει την θλίψη και την δυσαρέσκεια του για τις συνθήκες που αντιμετώπισε η αποστολή μας στο γήπεδο του Ταύρου.

Οι λεπτομέρειες είναι γνωστές σε όλους όσους παρευρέθησαν στο γήπεδο.

Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας μας, την ιδεολογία μας και τις αρχές μας, δεν θα μπούμε σε διαδικασία διαλόγου με ανθρώπους και παράγοντες που αντιλαμβάνονται το άθλημα με αυτόν τον τρόπο, με τον τρόπο του κερδίζω μια αναμέτρηση με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, με “ροζ” ανακοινώσεις πριν για ανταπόδοση φιλοξενίας και με καταπάτηση του λόγου τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας,που για έναν ακόμα αγώνα κατέθεσαν ψυχή και σώμα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Συγχαρητήρια γιατί για άλλη μια φορά, αποδείξαμε σε όλους ότι σε ενα πρωτάθλημα που τα προξενιά άρχισαν να πέφτουν βροχή, εμείς διαλέγουμε να παραμείνουμε εργένηδες.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στο διαιτητικό τρίο, για την άψογη διαιτησία τους καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και νυν του Φωστήρα Χρήστο Πατσατζόγλου για την συμβολή του στην είσοδο της ομάδας μας στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή