Παλαιό Φάληρο: 52χρονος σκότωσε την αδερφή του με μαχαίρι

Print Friendly, PDF & Email

Αιμόφυρτη στον δρόμο με τραύματα στην πλάτη από μαχαίρι εντοπίστηκε μία 53χρονη γυναίκα χθες το βράδυ στην οδό Τρίτωνος 38 στο Παλαιό Φάληρο.

Η γυναίκα, που ήταν δασκάλα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αν και οι γιατροί επιχείρησαν να της κάνουν ανάνηψη, τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Για το αιματηρό περιστατικό αναζητείται ο 52χρονος αδερφός της γυναίκας ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Κατά πληροφορίες ο άνδρας μετέβη στο σπίτι της, άρχισε να φωνάζει, εκείνη βγήκε έξω και αντίκρισε τον αδερφό της να κραδαίνει ένα μαχαίρι. Η 53χρονη Ε.Γ. προσπάθησε να τον αποφύγει, βγαίνοντας στον δρόμο, ωστόσο ο δράστης που βρισκόταν εκτός ελέγχου την καταδίωξε και τελικά τη μαχαίρωσε.

Το έγκλημα έγινε την ώρα που τα καταστήματα στην πέριξ περιοχή ήταν ακόμη ανοικτά και κάποιοι που είδαν τι είχε συμβεί επιχείρησαν να πιάσουν τον δράστη. Ωστόσο ο ίδιος προτάσσοντας το μαχαίρι και απειλώντας όσους τον πλησίασαν κατάφερε τελικά να διαφύγει με αυτοκίνητο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν. Μάλιστα η γυναίκα το περασμένο καλοκαίρι είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και είχε καταγγείλει τον αδερφό της για ενδοοικογενειακή βία. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο αδερφός παρενοχλούσε τη γυναίκα συχνά, ενώ τουλάχιστον μία φορά είχε σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της.

Η ΕΛ.ΑΣ. επιχειρεί να εντοπίσει τον ύποπτο αξιοποιώντας μαρτυρίες και στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό ενώ αναζητεί και υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις συνθήκες του εγκλήματος. Αστυνομικοί εξετάζουν εάν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, ρωτώντας γείτονες από πόρτα σε πόρτα εάν είδαν ή άκουσαν οτιδήποτε.

Οι αναφορές των αυτόπτων μαρτύρων ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά του δράστη-αδελφού, όπως και οι αναφορές για την πινακίδα του αυτοκινήτου που θεάθη να φεύγει από το σημείο.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή