ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Μοίρασε πάνω από 13 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 3 Ιουλίου έως τις 9 Ιουλίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην Αθήνα, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» και το «Ημίχρονο/Τελικό», σε τρεις αγώνες, από το Παγκόσμιο Κύπελλο και την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας και κέρδισε 19.470 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων ίππων με την ακριβή σειρά), της πέμπτης ιπποδρομίας, των Ελληνικών Ιπποδρομιών, τρεις νικητές, από το Μαρκόπουλο, τη Νίκαια και την Αθήνα, κέρδισαν από 1.977 ευρώ. Στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Chelmsford, δύο νικητές, από το Παλαιό Φάληρο, κέρδισαν από 1.344,61 ευρώ.

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στο Τρικάστ, σε ιπποδρομία από το Fairview, ένας νικητής, από την Καλλιθέα, κέρδισε 1.458,90 ευρώ.

Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter!

Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα.

Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή