ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάνω από 14 εκατ. ευρώ μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 13 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κω, επέλεξε το Ημίχρονο-Τελικό, σε 3 αγώνες από το κύπελλο Αγγλίας, την πρώτη και την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και κέρδισε 10.312,50 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) των Ελληνικών Ιπποδρομιών, η απόδοση στο ευρώ ήταν 1.753 ευρώ. Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο Σκορ 4 (νικητής σε τέσσερις κούρσες) των Κυπριακών Ιπποδρομιών, ένας νικητής κέρδισε 2.964 ευρώ. Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο Γκανιάν (νικητής) των Κυπριακών Ιπποδρομιών, δύο νικητές κέρδισαν 1.015 ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Γιουβέντους και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το δεύτερο Super Παρολί έχει τις νίκες της Λυών, της Βαλένθια και της Ρόμα. Το τρίτο Super Παρολί περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ στους αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ.

Επιπλέον κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα, το Super Παρολί, της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου, με τα Over 2,5 γκολ στους αγώνες του Champions League, Γιουβέντους-Τότεναμ, Βασιλεία-Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν και Πόρτο-Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή