ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάνω από 56 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Δεκέμβριο

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Δεκέμβριο του 2017, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 56 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 26 Δεκεμβρίου 2017 έως την 1η Ιανουαρίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018. Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μίλαν, της Λάτσιο και της Νάπολι. Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί έχει τα over 2,5 στους αγώνες Μαρσέιγ-Βαλενσιέν, Τότεναμ-Γουίμπλεντον και Μπαρτσελόνα-Λεβάντε και το δεύτερο περιλαμβάνει τις νίκες της Άρσεναλ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιπλέον κέρδη μοίρασε το Super Παρολί, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, με τις νίκες της Τότεναμ, της Γουέστ Χαμ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή