Παναθηναϊκός: Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει την κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό

Print Friendly, PDF & Email

Το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό και η ενίσχυση της προσπάθειας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την υλοποίηση έργων για την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Τετάρτη (5/2) ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει συστηματική συνεργασία, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης στα δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας.

«Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, τόσο την προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό, όσο και της ανάπλασης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας» τόνισε ο κ. Πατούλης.

«Όπως ήδη έχουμε πράξει και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και τώρα θα συμβάλουμε στην προσπάθεια εξασφάλισης στέγης σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο αυτό έχω ζητήσει ενημέρωση από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων, να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια συγκεκριμένα έργα» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης Αττικής και κατέληξε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια, όλοι μαζί, Πολιτεία, Περιφέρεια, Δήμος και εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουμε να συμβάλουμε στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή