Παντελίδης: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, τραβηγμένο το πέναλτι του Παναθηναϊκού»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Σάββας Παντελίδης εκτίμησε πως το τελικό 1-1 με τον Παναθηναϊκό αδικεί τον Αρη και υποστήριξε πως το πέναλτι που έδωσε ο Τζοβάρας και με το οποίο ισοφάρισαν οι «πράσινοι» στις καθυστερήσεις είναι τραβηγμένο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αρη στη συνέντευξη Τύπου:

«Το σημερινό παιχνίδι αξίζει να μας διδάξει μερικά πράγματα. Ένα από αυτά, είναι πως ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και πιέσαμε, στο δεύτερο δεν μπορέσαμε και αυτό έχει αίτια που πρέπει να διορθώσουμε. Είχαμε φάσεις να τελειώσουμε το ματς και έπρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό και περισσότερες δυνάμεις να το τελειώσουμε. Είναι ένα μάθημα που δεν πρέπει να επαναλάβουμε ποτέ. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα, να κρατήσει μεγαλύτερη διάρκεια στον καλό της εαυτό.

Είναι δύσκολο να κρατήσουμε τέτοιο ρυθμό σε 90 λεπτά. Σιγά σιγά θα το κάνουμε. Υπήρχε θέμα δυνάμεων. Το διαπίστωσα, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου. Για την ποιότητα όμως που έχουμε μας δόθηκαν 4-5 φάσεις που έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Σχετικά με το γεγονός ότι έζησε το ίδιο με τον Αστέρα Τρίπολης, απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Η τύχη είναι με το μέρος τους. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως πήραμε αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά».

Ερωτηθείς για το αν το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν αποδίδει δικαιοσύνη, είπε ότι: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί αν εξαιρέσεις το δεύτερο ημίχρονο όπου ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή μπάλας με μιάμιση ευκαιρία, εμείς έχουμε 4-5 φάσεις. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που δεν πήραμε σήμερα θα το πάρουμε σε άλλον αγώνα».

Για το πέναλτι του Παναθηναϊκού: «Έχω την εντύπωση ότι είναι τραβηγμένο το πέναλτι του Παναθηναϊκού, κυρίως από τη στιγμή που δίνεται σε σημείο όπου καθορίζεται το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή