Παντελίδης: «Μπορεί να χαρακτηριστώ εχθρός του ποδοσφαίρου αν μιλήσω»

Print Friendly, PDF & Email

Νέες αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που βρήκε νικητές τους «κίτρινους» με 2-0. Μέχρι το 87′ δεν υπήρχε σκορ στον αγώνα, ώσπου ο Αρης προηγήθηκε με πέναλτι και τελικά κλείδωσε το τρίποντο στο 93′. Αυτό ήταν το τρίτο πέναλτι που υποδεικνύεται κατά των Αρκάδων σε έξι αγωνιστικές.

Αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε:

«Δεν πιστεύω ότι το 2-0 δείχνει την εικόνα του αγώνα, μας αδικεί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά διαβασμένοι και καλύτεροι από τον Άρη. Στο δεύτερο δεν είχαμε την επιθετική παρουσία του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν κινδυνεύσαμε κιόλας. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι θα παίρναμε την ισοπαλία, ήρθε αυτό το λάθος. Από κάποια παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος αλλά όχι από τις αλλαγές που κάναμε γιατί αντί να μας δώσουν ενέργεια, μας πήραν κιόλας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για τη διαιτησία ο Σάββας Παντελίδης τόνισε: «Έχουν γίνει πολλά σε πέντε παιχνίδια, δεχθήκαμε τρία πέναλτι, άλλα ήταν και άλλα όχι. Μπορεί να χαρακτηριστώ εχθρός του ποδοσφαίρου αν μιλήσω, μ’ έχουν καλέσει και σε απολογία, οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί θα πω πολλά».

Σε ερώτηση για τον Άρη και σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες που έπαιξε, απάντησε. «Κάθε κουβέντα την παίρνει ο καθένας και μετά στέλνει απειλητικά μηνύματα ότι είσαι με αυτόν ή μ’ εκείνον… άστο. Είναι γελοιότητα, να μην μπορεί να μιλήσει κάποιος. Συνήθως απαντάω, τώρα βαρέθηκα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή