ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απολογήθηκαν για τον “χαρτοπόλεμο” κάνοντας λόγο για αοριστία στο κατηγορητήριο

Print Friendly, PDF & Email

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, απολογήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για τις πειθαρχικές διώξεις που τους ασκήθηκαν με αιτία τις αιχμηρές ανακοινώσεις που αντάλλαξαν μετά το πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Γιάννη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση απαράδεκτης δίωξης επικαλούμενος αοριστία στο κατηγορητήριο. «Έχει κάνει αντιγραφή ολόκληρη την ανακοίνωση. Δεν περιγράφει το σημείο στο οποίο γίνεται η δυσφήμηση. Η κατηγορία είναι ουσία αβάσιμη. Όλα τα περιστατικά στην ανακοίνωση ήταν πραγματικά. Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής αναφέρει τα γεγονότα που επικαλούμαστε εμείς» τόνισε ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΑΕΚ με τον δικό της νομικό εκπρόσωπο, Αλέξανδρο Αλεξίου. «Το πρόβλημα της αοριστίας το επικαλούμαστε κι εμείς», είπε αρχικά ο κ. Αλεξίου και πρόσθεσε:

«Η ανακοίνωση μας βγήκε μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. Στην δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν εστιάζει με ποιες φράσεις υπάρχει η δυσφήμιση. Δεν κάναμε καμία κρίση. Ο κ. Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με την κατωτέρα των ποινών, μόνο επειδή μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών για τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή