ΠΑΟΚ: Να καταθέσουν στην πειθαρχική οι διαιτητές και ο β’ παρατηρητής

Print Friendly, PDF & Email

Για την Παρασκευή (21/4) στις 14:00 το μεσημέρι διεκόπη η εκδίκαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ των επεισοδίων που έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός – ΑΕK.

Η απόφαση ελήφθη επειδή το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δοθεί ολιγόωρη αναβολή προκειμένου να μην απορριφθεί ως εκπρόθεσμη η πρόσθετη παρέμβαση που υπέβαλλε.

Η απόφαση του δικαστηρίου να κάνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου του Ολυμπιακού, Αργύρη Λίβα, ο οποίος είπε ότι ο Ολυμπιακός κατηγορείται, ο Ολυμπιακός προετοιμάστηκε και δεν ζήτησε αναβολή, όμως γίνονται δεκτά τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει έννομο συμφέρον.

Νωρίτερα η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε να απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ ως μη έχων έννομο συμφέρον.

Από όσα άλλα ειπώθηκαν ενδιαφέρον παρουσιάζει το αίτημα που υπέβαλλε ο ΠΑΟΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή και με το οποίο ζητεί να κληθούν και να καταθέσουν οι διαιτητές του αγώνα, ο αναπληρωτής παρατηρητής, Περικλής Λασκαράκης, εκπρόσωπος της ΑΕΚ και να γίνει χρήση του οπτικοακουστικού υλικού. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει επί του αιτήματος αυτού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή