Παπαγάλος που μιλά ελληνικά έβρισε τους πυροσβέστες που ήθελαν να τον σώσουν!

Print Friendly, PDF & Email

Αντιμέτωποι με μια ασυνήθιστη κατάσταση ήρθαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να διασώσουν έναν παπαγάλο, ο οποίος είχε κολλήσει σε στέγη στο Λονδίνο για τρεις μέρες.

Η Τζέσι, ένας πολύγλωσσος παπαγάλος Μακάου, δραπέτευσε από το σπίτι του στο Έντμοντον και πέρασε τρεις μέρες καθισμένος στην οροφή ενός γειτονικού σπιτιού. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες φιλοζωικής οργάνωσης και του ιδιοκτήτη του να τον κατεβάσουν, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης δήλωσε, όπως αναφέρει ο ιστότοπος της υπηρεσίας: «Η Τζέσι βρισκόταν στην οροφή του σπιτιού για τρεις μέρες και υπήρχαν ανησυχίες ότι μπορεί να έχει τραυματιστεί και γι’ αυτό δεν μπορούσε να κατέβει. Ο επικεφαλής της διασωστικής μας ομάδας ήταν ο εθελοντής που ανέβηκε τη σκάλα και προσπάθησε να κατεβάσει κάτω τη Τζέσι. Μας είπαν ότι για να νιώσει οικεία με κάποιον ο παπαγάλος θα έπρεπε να του πούμε “σε αγαπάω”, που είναι ακριβώς αυτό που έκανε ο διασώστης.

Ενώ λοιπόν η Τζέσι απάντησε “και εγώ σε αγαπάω”, ανακαλύψαμε ακολούθως ότι ήταν πολύ αθυρόστομη και άρχισε να βρίζει, κάτι που μας εξέπληξε και μας διασκέδασε. Ξέρετε, η Τζέσι μιλάει επίσης Ελληνικά και Τουρκικά, οπότε προσπαθήσαμε να της πούμε να κατέβει και στις δύο αυτές γλώσσες».

Όπως ανέφεραν στη συνέχεια οι διασώστες, έγινε προφανές ότι η Τζέσι δεν ήταν τραυματισμένη και πέταξε από τη στέγη σε μια άλλη οροφή σπιτιού και έπειτα σε ένα δέντρο.

Στη συνέχεια, πάντως, η Τζέσι επέστρεψε στο σπίτι της, και μάλιστα η πυροσβεστική δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που τη δείχνει να λέει «ευχαριστώ».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή