“Ανευ προηγουμένου αντιμετώπιση από τη διαιτησία, ήταν πέναλτι του Ποντένσε”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Κατά τη βράβευσή του ο στόπερ των “ερυθρόλευκων” μίλησε για τη διαιτησία του Σάντσεθ Μαρτίνεθ και συγκεκριμένα για το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στο μαρκάρισμα του Ελ Καντουρί στον Ποντένσε, το οποίο δεν υποδείχθηκε από τον Ισπανό ρέφερι.

Αναλυτικά:

«Τον Ολυμπιακό οφείλουν να τον σέβονται. Βλέπουμε μία αντιμετώπιση άνευ προηγουμένου. Παρότι δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, του Ποντένσε αυτό που έγινε ήταν πέναλτι. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Αναφορά στη διαιτησία έκανε και ο Ποντένσε:

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά από ό,τι φαίνεται έχουμε και άλλον ένα αντίπαλο εκτός από τον αντίπαλό μας. Οι διαιτητές δεν έχουν το κουράγιο να δίνουν αυτά που δικαιούμαστε μέσα στα παιχνίδια μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Σε πολλά από τα παιχνίδια μας ενώ δίνουν πολλά φάουλ και εναντίον μας έξω από την περιοχή, όταν πρέπει να τα δώσουν σε εμάς δεν τα δίνουν. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα πράγματα και να στηριζόμαστε περισσότερο στον εαυτό μας γιατί οι διαιτητές όταν παίζουν απέναντί μας δεν έχουν το κουράγιο να δώσουν αυτά που πρέπει να δώσουν γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο αντίπαλος ήρθε από πίσω μου, με χτύπησε και έπρεπε να δοθεί πέναλτι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή