Παπαϊωάννου: «Δεν είχα πρόθεση να δυσφημίσω την ΕΠΟ», αναβολή για Κούγια

Print Friendly, PDF & Email

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου απολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/1) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ διότι σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ είχε δηλώσει «Το τελευταίο που με χάλασε είναι το πρόγραμμα του κυπέλλου. Γνωρίζεις κάποιον στον ΟΤΕ θα σε βάλει πιο μπροστά, γνωρίζεις κάποιον στην ΕΠΟ θα τα μαγειρέψει».

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη για «δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων» στον ιδιοκτήτη της Λαμίας.

Ο Παπαϊωάννου στην απολογία του υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να δυσφημίσει την ΕΠΟ, ενώ ο νομικός του εκπρόσωπος πρόσθεσε πως στη Λαμία ένιωσαν αδικημένοι διότι από τους ορισμούς στο Κύπελλο ο Απόλλων αποκόμισε μία έξτρα ημέρα ξεκούραση πριν τον μεταξύ τους κρίσιμο αγώνα για το πρωτάθλημα.

Η πλευρά του ιδιοκτήτη της Λαμίας πήρε προθεσμία για να προσκομίσει ολόκληρη τη συνέντευξη, στην οποία όπως υποστηρίζει αναφέρθηκε και στα βήματα προόδου που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως για παράδειγμα με την εισαγωγή της τεχνολογίας VAR.

Για τις 7/2 αναβλήθηκε η απολογία του Αλέξη Κούγια για τη δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για πρόσφατες δυσμενείς κρίσεις.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή