Παπαϊωάννου: «Δεν προβλέπεται υποβιβασμός στην προκήρυξη ή τον ΚΑΠ»

Print Friendly, PDF & Email

Η Super League αποφάσισε να υποβιβάσει τον Ηρακλή λόγω μη αδειοδότησης, όμως ο Λάκης Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για κάτι τέτοιο τόσο στην προκήρυξη του πρωταθλήματος ούτε στον ΚΑΠ.

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» στον Arena FM:

Για την επιστολή της Επιτροπή Δικαίωσης του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής δεν έχει διοίκηση, υπάρχει αυτή η επιτροπή πρωτοβουλίας που εκφράζουμε όλο τον κόσμο του Ηρακλή. Είμαστε ένας από τους πολλούς. Έχοντας αυτά τα αντανακλαστικά που πρέπει να έχει ένα σωματείο της ιστορίας και τους μεγέθους του Ηρακλή.

Αυτοί που είχαν διαλύσει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν σε κάποια πόστα. Πρέπει να φύγουν, είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να φύγουν. Αυτοί δεν περίμεναν ότι θα έχουμε τέτοια αντανακλαστικά! Πλέον υπάρχει αντίδραση που δεν την περίμεναν».

Για την ψηφοφορία: «Δεν με εκφράζουν πολλά πράγματα. Δεν γίνεται να είσαι στην Θεσσαλονίκη και να ψηφίζεις κατά του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, του Άρη ή της Καλαμαριάς. Οτι και να γινόταν δεν θα μπορούσα να ψηφίσω κατά εντός σωματείου της Θεσσαλονίκης.

Εμείς δεν θέλουμε κανένας να μας στηρίξει, ο Ηρακλής δεν έχει ανάγκη κανέναν. Το μόνο που θέλουμε είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι. Αν δεν είχε δίκαιο ο Ηρακλής δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την διαδικασία, έχω πάρα πολλές δουλειές.

Ο Ηρακλής δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει άδεια, αυτό το ξέραμε, αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για κάτι άλλο. Εμείς δεν είμαστε… Παπαθανασάκης. Δεν υπάρχει ούτε στην προκήρυξη, ούτε στον ΚΑΠ, τελεία και παύλα».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Όλα παίζονται στα δικαστήρια, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Το νέο πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει και όλες οι ομάδες να ξεκινήσουν από την ίδια βάση. Το φταίνε οι ομάδες για τα όσα κάνουν οι οπαδοί τους. Ας βάλουν χρηματικό πρόστιμο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή