Παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον ΟΣΦΠ εκφράζουν οι Σέρβοι

Print Friendly, PDF & Email

Αιχμές για τη διαιτησία του Νταβίντε Μάσα στο παιχνίδι της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, άφησαν τόσο ο διοικητικός ηγέτης του σερβικού συλλόγου, Μίλοταντ Βούτσελιτς, όσο και ο αντιπρόεδρος και παλαίμαχος Σέρβος ποδοσφαιριστής, Σάβο Μιλόσεβιτς.

«Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Πιστεύω πως στο δεύτερο μέρος η διαιτησία ήταν κάπως υπέρ του Ολυμπιακού. Ελπίζω και η Παρτιζάν να έχει τέτοια διαιτησία στην Αθήνα. Πάντως είδα όπως ήθελα να δω την Παρτιζάν να αντιμετωπίζει μια ομάδα στην Ευρώπη. Στάθηκε πολύ καλά, πάλεψε σκληρά και δεν έδειξε πως είναι πιο αδύναμη από τον αντίπαλο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μιλόσεβιτς.

Ακόμη πιο καυστική ήταν η τοποθέτηση του Βούτσελιτς, ο οποίος χαρακτήρισε 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, τον Ιταλό διαιτητή και υποστήριξε πως σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο διαμαρτυρίας στην UEFA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βούτσελιτς:

«Συγχαίρω τον Ολυμπιακό για τη νίκη, όμως ο διαιτητής Μάσα ήταν σκέτη καταστροφή. Μας ζημίωσε άσχημα. Όχι μόνο με τα πέναλτι που δεν έδωσε, αλλά σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού. Σκεφτόμαστε να προσφύγουμε στην UEFA. Σφύριζε υπέρ των φιλοξενούμενων. Δεν ήταν έτοιμος για αυτό το ματς. Τον ξέραμε όταν τον είδαμε να φτάνει στο Βελιγράδι. Δεν ήταν σωστά προετοιμασμένος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή