Παράπονα των Βόσνιων για την διαιτησία του ΜακΚέλι και την αποβολή του Πιάνιτς

Print Friendly, PDF & Email

Η Ελλάδα πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη Ζένιτσα από τη Βοσνία ισοφαρίζοντας σε 2-2 ενώ βρέθηκε κάτω με δύο στο πρώτο ημίχρονο. Οι Βόσνιοι πάντως εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία του Ολλανδού ΜακΚέλι και ειδικά για την αποβολή του Μίραλεμ Πιάνιτς στο 65ο λεπτό.

“Προηγηθήκαμε 2-0, αλλά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά. Θέλαμε τους έξι βαθμούς μετά από αυτά τα δύο ματς, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι ήταν πολύ αυστηρή η αποβολή. Άπλωσα το πόδι μου, αλλά δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Πρώτα βρήκα την μπάλα”, υποστήριξε ο Πιάνιτς για το μαρκάρισμα που έκανε στον Ζέκα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της εθνικής Βοσνίας, Ιμπραχίμ Σέχτις: “Ξεκινήσαμε να παίζαμε καλά. Βρεθήκαμε από νωρίς μπροστά με 2-0. Ένιωθα ότι ο διαιτητής περίμενε τη στιγμή να βγάλει τον καλύτερό μας παίκτη, Μίραλεμ Πιάνιτς, εκτός αγωνιστικού χώρου”.

Σημειώνεται πάντως πως στο δεύτερο γκολ της Βοσνίας, που προήλθε με απευθείας φάουλ του Πιάνιτς, ο άσος της Γιουβέντους μετακίνησε 7-8 μέτρα την μπάλα πιο μπροστά από το σημείο της παράβασης, κάτι που δεν αντιλήφθηκε ο Ολλανδός διαιτητής…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή