Νέα παράταση για την προκήρυξη – Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα αν δεν τηρηθούν κατά γράμμα τα τηλεοπτικά

Print Friendly, PDF & Email

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 στη συνεδρίαση της Τετάρτης (24/7) αποφάσισε να ζητήσει παράταση της υποβολής της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος για τις 5 Αυγούστου. Αυτή είναι η δεύτερη παράταση που ζητάει η λίγκα. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ ήταν υποχρεωμένη να στείλει την προκήρυξη στα τέλη Απριλίου, ωστόσο είχε ζητήσει και πάρει παράταση για τις 25 Ιουλίου. Τελικά το θέμα μετατίθεται για τις 5 Αυγούστου.

Παράλληλα το ΔΣ ομόφωνα συμφώνησε πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν και εφόσον δεν τηρηθούν κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες δεν θα δεχθούν ενδεχόμενη μείωση των εσόδων τους από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, όπως αυτό συμφωνήθηκε με την προηγούμενη κυβέρνηση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ:

Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Έγινε ενημέρωση του προέδρου της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκου για τη χθεσινή συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τη διαβεβαίωσή του Λευτέρη Αυγενάκη πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα των τηλεοπτικών. Το Δ.Σ. ομόφωνα επανέλαβε την πρόθεσή του να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν και εφόσον δεν τηρηθούν κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης.

2. Συζητήθηκε από τα μέλη η προκήρυξη του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για την οποία αποφασίστηκε να ζητηθεί παράταση υποβολής της, για τις 5 Αυγούστου 2019. Ομοίως για την προκήρυξη του πρωταθλήματος Νέων Κ19.

3. Αποφασίστηκε το νέο λογότυπο του πρωταθλήματος Super League 2, το οποίο θα παρουσιαστεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

4. Ύστερα από ψηφοφορία, αποφασίστηκε η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος να είναι η Nike Magia.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή