Παράταση στην αγωνία, νέο αδιέξοδο στη Super League, στον «αέρα» το πρωτάθλημα

Print Friendly, PDF & Email

Ούτε στο ΔΣ της Super League την Παρασκευή (28/07), το τέταρτο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, βρέθηκε λύση όσον αφορά τους όρους της προκήρυξης του πρωταθλήματος και τους όρους που θα περιλαμβάνει η σύμβαση του συνεταιρισμού με τη NOVA για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος.

Οπως είχε γράψει το SoccerPlus, υπήρχαν διαπραγματεύσεις μεταξύ της NOVA και της ΕΡΤ για τον αγώνα που θα μεταδίδει η δεύτερη, όμως δεν κατέληξαν σε συμφωνία, με αποτέλεσμα το ΔΣ να αναβληθεί για τις 03/08.

Ετσι, από τη στιγμή που δεν εμπλέκεται στη σύμβαση με τη NOVA  η δημόσια τηλεόραση, τότε η Super League δεν θα δεχτεί τη μείωση που προτείνει το συνδρομητικό κανάλι, κάτι που αν συμβεί θα οδηγήσει τη Λίγκα και τη NOVA στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολο ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουλίου 2017 στα γραφεία της Super League, σε ώρες που θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή