Παρέμβαση Απόλλωνα κατά ΟΦΗ: Ζητεί την διατήρηση της ποινής του υποβιβασμού!

Print Friendly, PDF & Email

Το SoccerPlus έγραψε από χθες ότι στο αυριανό ΔΣ της Super League θα τεθεί θέμα αλλαγής της απόφασης για την αναδιάρθρωση και αναμένεται να τεθεί πρόταση που θα προβλέπει τον υποβιβασμό δύο ομάδων. Της τελευταίας που θα υποβιβαστεί απευθείας, ενώ η προτελευταία θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη δεύτερη της Football League.

O Aπολλώνας, που είναι τελευταίος στη βαθμολογία, έκανε πρόσθετη παρέμβαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που συζητά σήμερα την υπόθεση του ΟΦΗ, ζητώντας τη διατήρηση της πρωτοβάθμιας απόφασης που είναι υποβιβασμός για χειραγώγηση του περσινού αγώνα με τον Αιγινιακό.

Αν διατηρηθεί η η πρωτοβάθμια απόφαση ο ΟΦΗ θα τερματίσει τελευταίος στη βαθμολογία, άρα ο Απόλλων, ως προτελευταίος και εφόσον αλλάξει η απόφαση για την αναδιάρθρωση θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, σε αγώνα μπαράζ!

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ ανφέρει ότι ασκήθηκε “πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά 1) της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και 2) της ασκηθείσας εφέσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κατά της υπ΄αριθμ. 4/2019 απόφασης Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ και υπέρ του κύρους και της διατήρησης της υπ΄αριθμ. 4/2019 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή