Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι (video)

Print Friendly, PDF & Email

Περίπου 20 άτομα του Ρουβίκωνα, πραγματοποίησαν παρέμβαση στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι, όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα κατά της Βρετανίας για τη συμμετοχή της στην πρόσφατη επίθεση στη Συρία.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στο athens.indymedia.org

“Δεν υπάρχουν αθώοι από όσες ξένες δυνάμεις εμπλέκονται στη Συρία.

Άμεσα ή έμμεσα οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Τουρκία, το Ιράν, η Σ. Αραβία, οι μοναρχίες του Κόλπου, η Γαλλία, η Βρετανία, το Ισραήλ,οι τζιχαντιστές, η Χεσμπολά, όλοι σκυλεύουν το πτώμα, όλοι διεκδικούν το μερίδιο τους από το αίμα των λαών για να το εξαργυρώσουν σε γεωπολιτική επιρροή, σε έλεγχο διαδρόμων μεταφοράς υδρογονανθράκων, για συμβόλαια εξόρυξης στην ανατολική μεσόγειο, για αύξηση του συμβολικού θρησκευτικού κεφαλαίου, για χίλιους δυο λόγους…

Πριν λίγες μέρες ΝΑΤΟικές δυνάμεις προχώρησαν σε ένα μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων κατά του καθεστώτος της Δαμασκού και έμμεσα κατά των Ρώσων πατρώνων του. Αφορμή οι επιθέσεις με χημικά όπλα κατά αμάχων.

Δηλώνουμε αδυναμία να αποφασίσουμε αν τα χημικά τα έριξε η δικτατορία του Άσσαντ ή ήταν προβοκάτσια από τις Τζιχαντιστικές οργανώσεις που στηρίζουν οι αραβικές μοναρχίες και η Τουρκία.

Η αλήθεια είναι πως θεωρούμε αμφότερους ικανούς και πρόθυμους να διαπράξουν οποιοδήποτε έγκλημα. 7 χρόνια εμφυλίου πολέμου (τέτοιας σκληρότητας που κάνουν τον Ελληνικό εμφύλιο να μοιάζει σχεδόν ανθρωπιστικός), 350000 χιλιάδες νεκροί εκατομμύρια εκτοπισμένοι το αποδεικνύουν.

Άλλωστε η “κόκκινη γραμμή” της χρήσης χημικών είναι κοροϊδία στα όρια του γκροτέσκου όταν οι καθημερινοί βομβαρδισμοί με συμβατικά όπλα θερίζουν πολύ περισσότερα γυναικόπαιδα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή